Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, anyukák nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, anyukák nektek milyen érzés lenne ha kiderülne hogy a párotok már egy ideje a régi/fiatalkori élete nagy szerelmével csal titeket? Ez más érzés mintha mondjuk csak egy újonnan megismert kolléganő vagy ilyesmi lenne?

Figyelt kérdés
Hogy éreznéd magad és mire gondolnál?
2021. aug. 7. 04:48
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Szarul és válnék.
2021. aug. 7. 05:46
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

Arra gondolnék hogy elbaxtam az életemet. Elválnék és elhúznék valamerre.

Nincs gyerekem, soha nem is akartam. Ha miatta bevállaltam volna akkor nála hagynám, nekem nem kellene.

2021. aug. 7. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az a furcsa hogy valaki a tinikori szerelmét nevezi élete szerelmének felnőttként.

Lényegtelen kivel csalna meg, lapát.

2021. aug. 7. 07:26
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Én vagyok a fiatalkori szerelme a férjemnek, de szerintem mindegy, hogy kivel csal meg, régi ismerőssel, vagy új ismerőssel, mindenféleképpen mocskosul fáj/fájna.
2021. aug. 7. 07:27
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Huu, de megnyugodnék, legalább qvittek vagyunk.
2021. aug. 7. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Annyira unalmasak már az ilyen kérdések!

Képzeld el, hogy egy autó elüti a kiskutyád, aki 10 éve családtag. Melyik fájna jobban? Ha egy új, 35 milliós BMW, vagy ha egy szakadt kockalada üti el? Na pont ennyi értelme van ezeknek a hülye kérdéseknek is.

2021. aug. 7. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem rosszabb érzés, mert komolyabbnak tűnik, mintha mondjuk egy kolléganőjével tenné ugyanezt.
2021. aug. 7. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy kivel. Azonnal költöznek, gyerekeket is vinném. Volt ilyen. 4 napig nem tudtam elaludni, sürgősségi pszichiátria, gyógyszerre rakták fel évre. Mondták h ha még egy két napig nem sikerül elaludni, akkor bele is halok. Ezt a helyzetet több trauma is megelőzte egyébként, talán azért is jött ki ilyen súlyos reakció. Azért csak óvatosan....
2021. aug. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!