Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, anyukák nektek milyen érzés lenne ha kiderülne hogy a párotok már egy ideje a régi/fiatalkori élete nagy szerelmével csal titeket? Ez más érzés mintha mondjuk csak egy újonnan megismert kolléganő vagy ilyesmi lenne?
Figyelt kérdés
Hogy éreznéd magad és mire gondolnál?2021. aug. 7. 04:48
2/8 anonim válasza:
Arra gondolnék hogy elbaxtam az életemet. Elválnék és elhúznék valamerre.
Nincs gyerekem, soha nem is akartam. Ha miatta bevállaltam volna akkor nála hagynám, nekem nem kellene.
3/8 anonim válasza:
Nekem az a furcsa hogy valaki a tinikori szerelmét nevezi élete szerelmének felnőttként.
Lényegtelen kivel csalna meg, lapát.
4/8 anonim válasza:
Én vagyok a fiatalkori szerelme a férjemnek, de szerintem mindegy, hogy kivel csal meg, régi ismerőssel, vagy új ismerőssel, mindenféleképpen mocskosul fáj/fájna.
5/8 anonim válasza:
Huu, de megnyugodnék, legalább qvittek vagyunk.
6/8 anonim válasza:
Annyira unalmasak már az ilyen kérdések!
Képzeld el, hogy egy autó elüti a kiskutyád, aki 10 éve családtag. Melyik fájna jobban? Ha egy új, 35 milliós BMW, vagy ha egy szakadt kockalada üti el? Na pont ennyi értelme van ezeknek a hülye kérdéseknek is.
7/8 anonim válasza:
Szerintem rosszabb érzés, mert komolyabbnak tűnik, mintha mondjuk egy kolléganőjével tenné ugyanezt.
8/8 anonim válasza:
Mindegy kivel. Azonnal költöznek, gyerekeket is vinném. Volt ilyen. 4 napig nem tudtam elaludni, sürgősségi pszichiátria, gyógyszerre rakták fel évre. Mondták h ha még egy két napig nem sikerül elaludni, akkor bele is halok. Ezt a helyzetet több trauma is megelőzte egyébként, talán azért is jött ki ilyen súlyos reakció. Azért csak óvatosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!