Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkori szakítást megbántál később, amikor rájöttél, hogy hülyeség miatt szakítottál?
Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, talán egymás élete párja, talán nem, de egyre többször jut eszembe, hogy nem biztos, hogy jól döntöttem. Ti voltatok hasonló helyzetben? Összeköttetés később vagy csak néha-néha esetekben jut, de már mással vagytok?2021. júl. 29. 00:26
1/3 anonim válasza:
Én azt bántam meg, hogy nem szakítottam. Mondjuk visszanézve az életemen, akkor ma nem lenne gyerekem és azt nagyon sajnálnám.
2/3 anonim válasza:
Nem szabad visszafelé nézegetni mert megbetegít. Nekem pl az egész életem, munkalehetőség a továbbtanulás miatt minden ment a levesbe. Tudom, hogy én csesztem el hol és mikor de ezen nem lehet változtatni. Ha nem léptem volna tovább már biztos találtam volna egy szimpatikus IC-t.
3/3 anonim válasza:
nekem is eszembe szokott jutni ez, de ő már a múlté, engem megkeresett az exem még 6 éve és elmondta hogy mennyire köszöni nekem, mert én hoztam össze őt egy lánnyal, igazából van egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást, és az exem már házas, van 2 gyerekük, én vagyok a keresztanyjuk! tudom hülyén hangzik hogy az exem gyerekeinek én vagyok a keresztanyjuk, de nem bántam meg(: azt tudom neked tanácsolni, hogy próbáld elfelejteni, és ha már nem érzel iránta semmit beszéljetek! mért szakítottál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!