Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szakítottatok a párotokkal és padlón voltatok, mennyi időre volt szükségetek, hogy újra ismerkedjetek, nyissatok?
Nekem a legutóbbi szakítás kiheveréséhez olyan 7 hónap kellett. De ezután még 4-5 hónapot pihentem mire újra ismerkedésre adtam a fejem.
23F
1,5 év után tudtam először ránézni másra, de nem működött, mert még nem voltam rajta túl.
3 év után volt először olyan, hogy valaki önmagában megfogott és nem azért, hogy hátha kiveri a fejemből azt a másikat. De sz érzelmeim még ekkor is le voltak szedálva, képtelen voltam őrülten szerelmes lenni. Onnan jöttem rá, hogy szerelmes vagyok, hogy migrénes rohamot kaptam, amikor megtudtam, hogy elmegy és nem látom többé.
Kb. 6-8 hónap volt az az idő, amit már abszolút a kapcsolat haldoklásának tekintek így utólag. Miután megtörtént a szakítás, további 4 hónapra volt szükségem a teljes továbblépéshez.
5 éves kapcsolat volt, azért tettem túl magam rajta viszonylag hamar, mert nem volt felhőtlen, sokat szenvedtem sajnos benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!