Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele ha szégyellős vagyok?
Nemrég költözött a szomszéd házba egy fiatal 25-30 közötti srác.
Helyes...de köszönés szintjén leakdtunk. Igazából eléggé szégyellős vagy és alkalmat se adok neki, hogy beszéljen velem. Sőt annyira parázok, hogy ha kint az udvaron ki sem megyek. Mert félek a kínos szituktól. De én meg szívesen megismerném...
Mit tegyek?
21/lány
Nem nyomulok rá xd köszönni szoktunk egymásnak.
De szívesen megismerném. Amúgy azért, mert tetszik. Ebben mi olyan komplikált?
a csávó nem azért költözött ám a szomszédodba, mert téged fel akar szedni, ott lakik és kész.
kicsit túlgondolod...
és nagyon gáz, h. te az udvarra sem mersz kimenni.
egy vadidegen faszitól teszed függővé a saját autonóm, szabad cselekvéseidet... ez nagyin éretlen személyiségre vall, így ne menj bele semmilyen kapcsolatba.
sztem ha annyira bejönnél beki, amennyire reméled, már rég szólt volna hozzád többet.
nem hiszem, h. a szobája mélyén ő is rajtad agyal.
De mindig leszólít, köszön nekem...
Csak egyszerűen folyton elhúzok a színről pár szó/köszönés után. Mert félek, hogy beégek.
Mellesleg tudom, hogy nem azért költözött ide, de attól még megismerkedhetek vele ha összeszedem magam.
Ha leszolit, akkor ne menekulj...
De megis jobb helyzetben vagy, mivel mar egy kicsit ismertek, leszolitott. Siman athivhatsz kavezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!