Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerkedjek meg vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg vele ha szégyellős vagyok?

Figyelt kérdés

Nemrég költözött a szomszéd házba egy fiatal 25-30 közötti srác.

Helyes...de köszönés szintjén leakdtunk. Igazából eléggé szégyellős vagy és alkalmat se adok neki, hogy beszéljen velem. Sőt annyira parázok, hogy ha kint az udvaron ki sem megyek. Mert félek a kínos szituktól. De én meg szívesen megismerném...

Mit tegyek?

21/lány

2021. júl. 23. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Menj oda hozzá és hívd át egy kávéra. Vagy kérdezd meg nincs-e kedve beülni valahova veled. Muszáj lesz hozzá szólnod ha meg akarod ismerni.
2021. júl. 23. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
miért kell egyből rányomulni egy ismeretlen férfira ? van szégyen érzeted?
2021. júl. 23. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Kettes, savanyú a szőlő, mert rád nem nyomul senki?
2021. júl. 23. 15:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem nyomulok rá xd köszönni szoktunk egymásnak.

De szívesen megismerném. Amúgy azért, mert tetszik. Ebben mi olyan komplikált?

2021. júl. 23. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

a csávó nem azért költözött ám a szomszédodba, mert téged fel akar szedni, ott lakik és kész.

kicsit túlgondolod...

és nagyon gáz, h. te az udvarra sem mersz kimenni.

egy vadidegen faszitól teszed függővé a saját autonóm, szabad cselekvéseidet... ez nagyin éretlen személyiségre vall, így ne menj bele semmilyen kapcsolatba.

sztem ha annyira bejönnél beki, amennyire reméled, már rég szólt volna hozzád többet.

nem hiszem, h. a szobája mélyén ő is rajtad agyal.

2021. júl. 23. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:

De mindig leszólít, köszön nekem...

Csak egyszerűen folyton elhúzok a színről pár szó/köszönés után. Mert félek, hogy beégek.

Mellesleg tudom, hogy nem azért költözött ide, de attól még megismerkedhetek vele ha összeszedem magam.

2021. júl. 23. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdemenyezz spontan beszelgetest. Nem kell tul gondolni, kerdezd meg pl tole, hogy tetszik neki az uj lakhelye stb.
2021. júl. 23. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha leszolit, akkor ne menekulj...

De megis jobb helyzetben vagy, mivel mar egy kicsit ismertek, leszolitott. Siman athivhatsz kavezni

2021. júl. 24. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!