Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, akiknek 16-30 éves fiúgyermekük van, akivel együtt laknak, miért nem mennek egy-két napra pihenni vagy vidékre, hogy a srác kicsit könnyebben ismerkedjen?
Sokszor látom, hogy fiús szülők mindig otthon vannak, pedig jó lenne, ha olykor a fiú haza tudná vinni egy-egy barátnőjét, bármilyen célból. Miért nem figyelnek erre a szülők? Ha pihenni vagy vidékre mennének egy-két napra is, egy kicsit közelebb tudná magához romantikázni a fiatal férfi egy-egy komolyabb barátnőjét, így több komolyabb dologra is lehetőség lenne később. Ez a kérdésem lehetne lányos szülőkkel kapcsolatosan is :)
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Nincs gyerekem, de belegondoltam, hogy elmész ám te a tudodhová...menjek vidékre, míg a fiamnak vissza nem írnak badoon vagy míg a lányom elég vonzó, hogy pasit tud hazavinni ?! Kérdező, te egy nagyonnagyonnagyon gonosz ember vagy :D
32/f
A félreértések miatt: nem azt mondtam, hogy mindig csak a srác szüleinél kell szexelni, csak egy szép gesztus az, ha az ő szobájában is csinálhatják egy-két alkalommal. Amúgy én is szeretem több helyen: kis panzió, autó, sátor, természet, stb.
2es: egy kicsit félremagyaráztad azt amit írtam, te is tudod :), ugyanakkor értem, hogy mit mondasz, de nem mindig van úgy. Tegyük fel, hogy olykor van egy-két barátnője a srácnak, mérsékelten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!