Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal?
Figyelt kérdés
Nem járok társaságba, szabadidőmben itthon vagyok, ami tudom hogy nem jó de nincs kivel mennem. Szeretnék barátnőt de ha nem változtatok sosem lesz, nem tudok mit csinálni, megbolondulok ettől hogy szeretnék de nem tudok ismerkedni. Szerintem egy lánynak sem lenne hozzám türelme. Még sosem voltam szerelmes, tehát még egy tini szintjén vagyok 23 évesen. Azt olvastam a neten hogy aki nem éli meg az első kapcsolatot kamaszként annak később nehezebb lesz, meg a személysiége sem alakul ki rendesen.
Hol ismerkedjek szerintetek?
2021. máj. 25. 19:58
1/1 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni.
Társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!