Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ürüggyel ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel ismerkedjek meg vele, menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés

Röviden útba esik egy hely ahol tatarozzák a templomot, nagyon tetszik egy ott dolgozó férfi, szerintem én is neki mert mindig megnéz de nem az az alpári füttyögés, beszólás hanem csak néz, mosolyog rám.

Milyen ürüggyel tudnék megismerkedni vele ?

2021. máj. 28. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérj útbaigazítást, valószínűleg leesne neki, hogy nem azért szólítod le. Hajrá!
2021. máj. 28. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Az csak azért nem lenne jó, mert én itt lakom és munkába menet szoktam találkozni vele. Aztán ha megismerkedünk kiderülne azonnal vagy ez nem baj? 😀
2021. máj. 28. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Neem, mivel mindennap arra mész el, így tudná, hogy kamu. A kezdeményezés a lényeg itt. Persze, ha bátor vagy, simán elhívhatod egy kávéra vagy kérdezd meg, hogy mit építenek itt, mikor lesz vége stb.
2021. máj. 28. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy mennyiért vállalnak tatarozást, az unokatestvéred pap és náluk is fel kellene újítani a templomot...

Ha szerencséd van, ő fog aztán kezdeményezni. Aztán majd egyszer mondod, hogy a pap unokatestvéred most mégis halasztja a munkát vagy talált mást. Közben ti meg már beszéltek tovább.

2021. máj. 28. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:

4.

Nem olyan jó ötlet hazudozással indítani.

Kérdező

Akkor már inkább kérdezd bele a munkájába, hogy haladnak, mik a tervek - ha normális ember akkor elkezd erről beszélni, utána belekérdezhetsz a válaszaiba, ő pedig - ha érdekled őt - szintén kérdez majd párat vagy mond "témaindító" dolgokat.

A gond utána van, mert azért egy ilyen rövid beszélgetés után nem olyan egyszerű "randira menni", én pl. félnék ilyesmit felhozni egy párperces beszélgetés után.

2021. máj. 28. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
ha ő normális is, a vele együtt dolgozok több eséllyel nem azok, így akkor kellene leszólítani amikor nincsen a közelében a többi tróger.
2021. máj. 29. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
6 De együtt dolgoznak így nemtudom olyankor amikor egyedül van, mert máshol meg nem szoktam làtni.
2021. máj. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!