Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt esetleg itt valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt esetleg itt valakivel olyan, hogy szakítottak/nem jöttek össze, később viszont jó páros lettek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 22L vagyok és nemrég szakítottam. A szakítás oka az, hogy távkapcsolatban éltünk nagyrészt, majd együtt éltünk, de megint távkapcsolat lenne egy jó ideig. Egyszerűen nem jó az idő, amikor találkozunk, jelenleg a karrierjének fontosabbnak számít, minthogy együtt éljünk a jelenben. Viszont jó páros lennénk, de csak akkor, amikor már mindketten ,,megértünk" egy kicsit erre, ha lehet így fogalmazni.

Volt esetleg másnak hasonló története? Összejöttetek később vagy inkább keresettek valakit, akivel még jobban megtaláltátok a közös hangot?

2021. júl. 11. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A mostani párommal cirka 2 éve vagyok együtt,és ez az eddigi legjobb kapcsolatom. De előtte 5 évig nem is beszéltünk, mert akkor olyan szinten megharagudott rám hogy letiltott minden elérhetőségén.

Akkoriban még mással voltam, de vele elkezdtünk chatelgetni, ez tartott kb 2 hónapig, és vonzódtam hozzá. Mikor kiderült, akkor volt is belőle balhé, de nagyon nem érdekelt mert az akkori kapcsolatom amúgyis halálán volt. Sajnos két szék közül a pad alá estem akkor, de az akkori párom adott még egy eséjt. Megcsalás konkrétan nem volt mert csak irogattunk. De igazából csak halogattuk az elkerülhetetlent, és pár évre rá jött valaki aki megadta a kezdő lökést. Ez tartott úgy 1,5 évig, amikor befejeztük, és 1 hónapja egyedül voltam, akkor egészen váratlanul összefutottunk, és ismét elkeztünk irogatni. Mivel mindketten akkor pár nélkül voltunk,és ő is megbocsájtott az 5 évvel azelőtti dolgokért, így már semmi akadálya nem volt, hogy együtt legyünk.

2021. júl. 11. 23:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt jó hallani és gratulálok ☺️ Szabad tudni, hogy miért haragudott meg ennyire?

Amúgy jöhetnek még a sztorik :)

2021. júl. 12. 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 15 voltam, amikor megismertem az első szerelmemet, ő 20 éves. Én még naiv kislány voltam sajnos, már az elejétől fogva borzasztóan szerelmes voltam belé. Valamit ő is érzett irántam, talán szerelmet is, de mivel elég nagy volt a korkülönbség, meg ugye még teljesen kislánynak tekintett, konkrétan szivatott végig. Nem tudta, hogy mit akar tőlem, nem akart kapcsolatot, ami érthető is volt, mert fiatal voltam, de azért megmondhatta volna már az elején... Ez a huzavona ment vagy fél évig, hogy szórakozott velem, többször is dobott, de aztán valahogy mindig visszatalált hozzám, míg végül megelégeltem ezt az egészet, mert csak szenvedés volt. Miután vége lett vele, összejöttem egy másik sráccal, de titkon még mindig az első szerelmemet szerettem és egyszerűen nem tudtam túl lenni rajta. Közben amúgy már betöltöttem a 16-ot, kicsit azért érettebb is lettem szerintem, és szakítottunk az akkori barátommal. Mivel még mindig szerettem az első srácot, fél év nembeszélés után megkerestem, és kiderült, hogy ő is szeret engem, és nagyon megbánta már, ahogy viselkedett velem régen. :) Utána konkrét fordulatot vett a kapcsolatunk, nagyon jó volt vele és mintha egy teljesen más ember lett volna, teljesen megkomolyodott. Szóval kellett neki az a fél év, hogy észhez térjen. Azóta már szakítottunk amúgy, mert már régen volt, de a második kör már tényleg jó kapcsolat volt.
2021. júl. 13. 10:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is azt érzem, hogy mindkettőnk részéről hiányzik az érettség és felőle az elköteleződés, hiába gondolkodott az eljegyzésen. Úgy érzem, hogy a történetünk nem ért itt véget, de ki tudja... Lehet, hogy más az igazi...
2021. júl. 14. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Én abban hiszek, hogy idővel az ember mindig amellett köt ki, akivel lennie kell. Ha vele kell lenned, akkor úgyse fogod elfelejteni és visszataláltok egymáshoz. Ha mást szánt neked a sors, akkor meg idővel túlleszel rajta és találsz mást.

2021. júl. 14. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!