Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt esetleg itt valakivel olyan, hogy szakítottak/nem jöttek össze, később viszont jó páros lettek?
Sziasztok, 22L vagyok és nemrég szakítottam. A szakítás oka az, hogy távkapcsolatban éltünk nagyrészt, majd együtt éltünk, de megint távkapcsolat lenne egy jó ideig. Egyszerűen nem jó az idő, amikor találkozunk, jelenleg a karrierjének fontosabbnak számít, minthogy együtt éljünk a jelenben. Viszont jó páros lennénk, de csak akkor, amikor már mindketten ,,megértünk" egy kicsit erre, ha lehet így fogalmazni.
Volt esetleg másnak hasonló története? Összejöttetek később vagy inkább keresettek valakit, akivel még jobban megtaláltátok a közös hangot?
A mostani párommal cirka 2 éve vagyok együtt,és ez az eddigi legjobb kapcsolatom. De előtte 5 évig nem is beszéltünk, mert akkor olyan szinten megharagudott rám hogy letiltott minden elérhetőségén.
Akkoriban még mással voltam, de vele elkezdtünk chatelgetni, ez tartott kb 2 hónapig, és vonzódtam hozzá. Mikor kiderült, akkor volt is belőle balhé, de nagyon nem érdekelt mert az akkori kapcsolatom amúgyis halálán volt. Sajnos két szék közül a pad alá estem akkor, de az akkori párom adott még egy eséjt. Megcsalás konkrétan nem volt mert csak irogattunk. De igazából csak halogattuk az elkerülhetetlent, és pár évre rá jött valaki aki megadta a kezdő lökést. Ez tartott úgy 1,5 évig, amikor befejeztük, és 1 hónapja egyedül voltam, akkor egészen váratlanul összefutottunk, és ismét elkeztünk irogatni. Mivel mindketten akkor pár nélkül voltunk,és ő is megbocsájtott az 5 évvel azelőtti dolgokért, így már semmi akadálya nem volt, hogy együtt legyünk.
Ezt jó hallani és gratulálok ☺️ Szabad tudni, hogy miért haragudott meg ennyire?
Amúgy jöhetnek még a sztorik :)
3-as vagyok
Én abban hiszek, hogy idővel az ember mindig amellett köt ki, akivel lennie kell. Ha vele kell lenned, akkor úgyse fogod elfelejteni és visszataláltok egymáshoz. Ha mást szánt neked a sors, akkor meg idővel túlleszel rajta és találsz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!