Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítottál már azzal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azzal, aki életed tényleg nagy szerelme lett volna, de...?

Figyelt kérdés

elválasztott titeket valami?

Pl. külföldre utazás, családi gondok, kulturális különbség, egyik fél foglalt volt stb.

Hogy élsz azóta?

2021. ápr. 28. 20:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%

Igen.

Életem első szerelme volt. Túlléptem már rajta. Nem csak egy igazi van a világon. Az lesz az igazi szerelem akivel megöregszek.

2021. ápr. 28. 20:45
 2/21 A kérdező kommentje:

Hány éves vagy? :) Nem bántás

Nekem is volt első nagy szerelmem, túl is léptem rajta, de nem sokszor jött szerelem

Volt még pár nagy szerelmem, de így 37 évesen jött valaki aki mindent vitt...volna

2021. ápr. 28. 20:48
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Az első nagy szerelmem egy megbízhatatlan ember volt minden téren. Lett volna alkalmam ismét összejönni vele de nemet mondtam rá pedig a szívem nem ezt mondta. De már akkor tudtam hogy ennek nem lesz jó vége. Nem bántam meg azóta se.

És igen, én is úgy gondolom hogy egynél több szerelem igenis létezik ha hajlandó vagy továbblépni. De ha rögeszmésen ragaszkodsz egy elmúlt szerelemhez ez soha sem fog menni.

2021. ápr. 28. 21:06
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Minden elválasztott minket. Nagyon rosszul élek azóta. Szerintem lelki alkattól függ, hogy van e második szerelem. Számomra nincs. Számomra mindenki csak az ő szánalmasan gyenge utánzata.
2021. ápr. 28. 21:28
 5/21 A kérdező kommentje:

3 azt se tudod mikor lett vége.

Sok minden vagyok csak rögeszmés nem. Lehet nagy szerelem pár, de nem sok

Viszont igazi-igazi

Ahogy 4 írja

2021. ápr. 28. 21:31
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem rád írtam hanem a kérdésre válaszoltam.
2021. ápr. 28. 21:57
 7/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt?
2021. ápr. 28. 22:01
 8/21 A kérdező kommentje:

Két különböző háttér

Én igazodtam volna, ő félt, nem bízott

Fáj

2021. ápr. 28. 22:04
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Egyrészt házasok voltunk, csak nem egymással. Másrészt bár életem legnagyobb szerelme, nem vagyok róla meggyőződve, hogy 5 percig el tudtam volna viselni szexen kívül. Annyiszor szakított velem, hogy a végén kénytelen voltam én szakítani, vagyis tiltani mindenhonnan. Szerintem soha az életben nem leszek túl rajta, mert olyan vonzalmat éreztem felé, amit soha egyik korábbi szerelemben sem.
2021. ápr. 28. 22:28
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
A szerelem egy hazugság.
2021. ápr. 28. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!