Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam életem szerelmével, nagyon hiányzik. Hogy tovább?
Fél éve összejöttem egy lánnyal, nem terveztem komolyat de ő többet akart és elkezdtem belecsúszni mert nagyon megszerettem. Sajnos nagyon rossz időszakom volt, nem tudtam kezelni a dolgot és szakítottam vele. Nagyon rosszul is kommunikáltam magamhoz képest ő meg nagyon magára vette a dolgot. Azóta beszélni is a legminimálisabban hajlandó velem, én lettem élete legnagyobb csalódása. Nekem meg fizikailag fáj, annyira hiányzik.
Lehet-e ebből visszaút? (Sajnos nem hiszem) Ha nem hogy lehet továbblépni?
23/F
minden ugyanúgy..
Reggel felkelsz, elmész pisilni, megborotválkozol, kimosod a csipát a szemedből, majd reggelizel, kávézol, elmész dolgozni, vagy elmész tanulni vagy otthon maradsz, takarítasz, sportolhatsz otthon kicsit, elmehetsz boltba reggel 9-ig vagy 12 után, főzöl ebédet....
Internetezel, Tv-zel, esetleg olvasol valamit, ha van kert akkor kertészkedsz, megnézed a híradót, vacsizol közben, majd megnézel valami jó filmet, és mész aludni.
egy kis lófaszt küldj neki alföldről lehet rendelni.
csomaguld be szépen
Szerintem nem az életed szerelme. Ez most olyan, mint amikor a pasik rájönnek mennyire szerelmesek, mert a párjukra hirtelen rákattan egy másik kan. Addig sza..rba se veszik a lányt, onnan kezdve ő lesz a minden. De meddig?
Most úgy érzed, hiányzik, akkor meg képes voltál elhajítani. Akkor nem volt az életed szerelme?
Oké, értem én, megijedtél a nagy érzésektől vagy az elköteleződéstől. Ezzel csak az a baj, hogy ha valaki szerelmes, akkor nem ijesztő számára az elköteleződés. Az olyankor ijesztő, amikor nem vagy szerelmes.
Ne legyen igazam, és legyen tényleg ő az életed szerelme. De a az a típus vagy, akinek gondollak, akkor amint megkapod, jön az újabb hullámvölgyed és megint lerázod majd magadról, mint kutya a vizet, amikor sikerült jó messzire lökni magadtól, persze majd megint szerelmes leszel, ha meg netán új férfi is felbukkan a színen, akkor leszel csak igazán szerelmes amíg újra meg nem unod azt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!