Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találkoztatok életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találkoztatok életetek szerelmével? Honnan tudtátok, hogy ő az akivel örökre szól?

Figyelt kérdés
Meséltek róla mit éreztetek mikor összeismerkedtetek stb.? Kort is írjatok.
2020. jan. 2. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
először a tomporát néztem meg, majd az ajkait, az arcberendezését, a melleit. Ekkor tudtam ő az igazi!
2020. jan. 2. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Majd ha túl leszek az örökkévalóságon majd majd szólok!

Kuka...

2020. jan. 2. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Egyetemi bálon. Ők (ő a lány) rendezték, mi elmentünk hozzájuk, mert náluk több volt a lány, nálunk több volt a fiú. Vágytam egy komoly kapcsolatra. Ez 1962 (!) őszén volt, ma is a feleségem.
2020. jan. 2. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor mellé ültem először, azt gondoltam. Tetszett a szeme, a mosolya, a humora. Aztán egyszer lehullott az álarc. Semmi sem tart örökké.
2020. jan. 2. 21:49
 5/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Kiszúrtam a pályaudvaron egy random srácot, aki úgy nézett ki tud nekem útbaigazitást adni. Mikor összeismerkedtünk szimpatikus volt mint ember, de nem tetszett mint férfi. Meg amúgy sem volt jó passzban. Nagyon szépen és lassan alakult a barátság kölcsönös szerelemmé.

És nálam semmi ilyen nem volt. A szerelem sem úgy jött ahogy a könyvekben írják. Nem éreztem azt, hogy ő az "igazi".

Csak az idő igazol minket, hogy évtizede együtt vagyunk és összetartunk. De ennyi.

2020. jan. 2. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Már 4x hittem azt, hogy megtaláltam...
2020. jan. 2. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Neten.... fogalmam sincs hogy tudtam már úgy érezni miközben nem is láttam....de valahogy 24 órán belül tudtam hogy igen Ő az.... igy is lett. Bár az égiek nem sokat adtak nekünk és már odafentről vigyáz rám - de ilyen soha többé nem lesz.42 voltam mikor megismerkedtünk.
2020. jan. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!