Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akartátok már azt hogy bárcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akartátok már azt hogy bárcsak ne találkoztatok volna egy adott személlyel?

Figyelt kérdés

Nemrég találkoztam valakivel, akinek sikerült beférkőznie magát a szívembe(nem sok ilyen ember van, általában nem érdekelnek a többiek). Nem tudunk együtt lenni különböző okok miatt. Úgy érzem magam mint valami hülye, mert itt ülök és folyik a könnyem férfi létemre mert már megint elkezdtem túlságosan kötődni valakihez. Azt kívánom komolyan bárcsak ne találkoztunk volna bárcsak ne mosolyogtam volna rá amikor elsőnek találkoztunk. 21/F

Csak úgy megjegyzem ha valaki beszól amiatt mert sírtam férfi létemre az elmehet jó büdös francba.

2019. márc. 8. 22:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon sokszor akartam ilyesmit.
2019. márc. 8. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de nem szerelmi vonatkozásban, egy pénzéhes fogorvos gyerekkoromból, aki sokat ártott a fogaimnak. Vele jobb lett volna soha nem találkozni.
2019. márc. 8. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Persze, itt ismertem meg tavaly év elején. Bárcsak sose ismertem volna meg.
2019. márc. 8. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt már ilyen velem is itt. Igaz már jó ideje nem megy a sírás, de fájni attól még fájt eléggé. Most már úgy gondolom, hogy kellett ez nekem. Ebből is lehetett tanulni elég sokat. Fel a fejjel, idővel túl leszel rajta kérdező.

32/f

2019. márc. 8. 22:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Inkább örülj neki,hogy létezik ilyen ember:)

Tehát én sosem bánnám meg, hogy megismertem egy ilyen embert; még ha el is szakadunk egymástól, akkor sem. Örülök, hogy ismerhetem, hogy találkozhattunk, örülök, hogy vannak ilyen jó, édes emberek; akiket ilyen nagyra tudok értékelni; pl nagyon cuki, és tehát nem bunkó és nem beképzelt, hanem igazán szerethető jelenség az egész úgy, ahogy van. Hogy pl szép a lelke. Én ennek örülnék, és már azt is nagyra értékelném , amit pl esetlegesen csak az az egy adott találkozás adott nekem:) Én örömmel gondolnék erre. Meg pl most csak úgy picit külön, eszembe jutott egy olyan idézet; hogy "Ne sírj, mert vége lett, mosolyogj , mert megtörtént":)

2019. márc. 8. 22:59
 6/14 anonim ***** válasza:
*Jaaa, negatív kontextusban viszont igen, van:) Szerintem elég sok embernek van ilyen, akivel negatív kontextusban értendő sose akart volna találkozni, ha idelent, a mostani tudatával megválaszthatja, lett volna lehetősége jóváhagyni:) (én pl hiszek a reinkarnációban, karmában, hogy születésünk előtt már megtervezzük a saját életünket; aszerint, hogy milyen dolgokat szeretnénk átélni, megtapasztalni, meg hogy pl kiegyenlítődésre törekvés szerint is, hogy pl kinek tartozunk(karma); vagy felénk pl kinek van adóssága)
2019. márc. 8. 23:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma (is) gondolkoztam ezen délután.

Ambivalens dolgok.

Azért akarnám azt, hogy bárcsak soha nem ismertem volna meg, mert bár nagyon jó pillanatokat hozott elő belőlem, amikre nem is tudtam, hogy képes vagyok, nem is emlékeztem. De nem is valósultak meg. ÉS a tudat, hogy képes voltam úgy érezi, ahogy az életem 90%-ában nem, ami ráadásul nem is valódi, csak pillanatok, amik nem teljesülnek be, elég fájdalmas.

Mert arra emlékeztetnek, hogy itt van valami, amit soha nem éreztem szinte és nagyon ritka, de nem lehet részem a megélésében, csak a szenvedésében. Mármint persze azok a pillanatok belém ivódtak, kb eufórikusan. De pont ezért fáj ennyire, mert emlékezet arra, hogy mennyire is üres az életem. (És ez ami úgymond eufóriát adott, az is beteljesületlen).

2019. márc. 8. 23:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Picit szaggatottan sikerült megfogalmaznom, de mindegy.
2019. márc. 8. 23:50
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

borzaszto ez az erzes...:(

De gondolj bele,hogy ha eggyutt kell lennetek,az elet ugy is,ugy rendezi a lapokat,hogy ez megtortenjen...nem kell feladni..

kitartast.

2019. márc. 8. 23:54
 10/14 A kérdező kommentje:

5-ös bárcsak én is úgy gondolkozhatnék mint te, de nekem nem megy. A fejemben ordítok szó szerint. Sok aranyos, és nagyon kedves emberrel találkozok meg én is az szoktam lenni velük is, de ettől még nem különlegesek vagy többek a számomra mint a többiek. Viszont ennek a személynek valamiért olyan vonzó a személyisége, hogy az hihetetlen számomra.

7-es mintha engem írtál volna le ugyanígy érzek én is...

9-es köszönöm a biztató szavaidat, és remélem én is hogy így lesz

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kommentjét, aki hasznosat írt, vagy leírta a saját nézőpontját erről. Továbbá hálás vagyok hogy szántatok rá időt, hogy leírjátok azt amit leírtatok.. nektek lehet nem jelent sokat, viszont nekem sokat számított. :)

2019. márc. 9. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!