Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akartátok már azt hogy bárcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akartátok már azt hogy bárcsak ne találkoztatok volna egy adott személlyel?

Figyelt kérdés

Nemrég találkoztam valakivel, akinek sikerült beférkőznie magát a szívembe(nem sok ilyen ember van, általában nem érdekelnek a többiek). Nem tudunk együtt lenni különböző okok miatt. Úgy érzem magam mint valami hülye, mert itt ülök és folyik a könnyem férfi létemre mert már megint elkezdtem túlságosan kötődni valakihez. Azt kívánom komolyan bárcsak ne találkoztunk volna bárcsak ne mosolyogtam volna rá amikor elsőnek találkoztunk. 21/F

Csak úgy megjegyzem ha valaki beszól amiatt mert sírtam férfi létemre az elmehet jó büdös francba.

2019. márc. 8. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Velem is van ilyen. Bár ez kettősség, az egyik felem átkozza a napot, amikor megláttam, a másik viszont örül, hogy láthattam, a közelembe lehetett egy ilyen szép lány. A magam szerencsétlen módján igyekeztem közeledni felé, de csak megaláztak a barátnőivel. Néhány más negatív tapasztalatom is van, de ez, amelyikről beszéltem, ez érintett a legmélyebben. 4 évig voltam plátói szerelmes, hiába volt velem bunkó, undok. Bár az is tény, hogy akkor még fiatal kamasz srác voltam, tele naivitással. Ami biztos, még egyszer nem akarok szerelmes lenni, de tudom, hogy leszek még. Hát ilyen az élet.
2019. márc. 9. 00:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.A kívánsággal bárcsak ne találkoztatok volna csak magadat próbálod leszoktatni az érzésről,amit iránta táplálsz.
2019. márc. 9. 07:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 18. 08:10
 14/14 anonim ***** válasza:

12

Ez pontosan így van, de ha nem teljesedhet be, akkor nyilván jobb is lenne, mert eléggé és elég sokáig tud fájni.. Kitörölném egy mozdulattal legszívesebben ha megtehetném, mint a Egy makulátlan elme örök ragyogása c. filmben... :D

2022. márc. 18. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!