Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fordult már veletek elő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult már veletek elő olyan, hogy míg nem találkoztatok egy bizonyos személlyel újra, addig nem éreztétek a kötődést/vonzódast, vagy azt hogy nektek igenis ő kell?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy van egy fiú,akivel kb egy hónapja találkoztam,akkor nem éreztem,hogy érdekelne úgy,mert előtte volt egy kacifantos sztorim..

Most ennyi idő elteltével újra beszélünk,megkért,hogy találkozzunk,de nem biztos hogy jó ötlet..

Nem érzem,hogy kellene..ez még változhat találkozás utan?

Latom benne a jó dolgokat,de kicsit éretlennek tűnik hozzám..(ő17,én nemsokara 19)

Nem akarom,hogy bármelyikőnk is rosszul érezze magát,ha nem akarnék többet,mint ami most van

Fordult mar veletek ilyen elo?

2019. jan. 21. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Aham és nem léptem

Nagyon megbántam

2019. jan. 21. 23:27
 2/2 A kérdező kommentje:
De mit tettél?
2019. jan. 21. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!