Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb lányból harapófogóval kell kiszedni bizonyos dolgokat?

Figyelt kérdés

Nem először történik már meg velem az, hogy ismerkedek lányokkal, először a legtöbb nem vallja be, hogy nem szűz (pedig mielőtt válaszolna a kérdésre direkt leírom hogy nem az, az egyáltalán nem zavar), aztán később meg kiderül, hogy mégse az. Mire jó ez?

19F

2017. ápr. 14. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert fél attól, hogy esetleg azért nem fog neked kelleni, mert már járt benne pénisz.
2017. ápr. 14. 17:02
 2/11 A kérdező kommentje:
És abba nem gondol bele, hogy nagyobb baj az, hogy hazudik? Eddig bíztam benne, most ez valahogy megrendült...
2017. ápr. 14. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát... szerintem ez nem a legnagyobb dolog. Jó az igaz hogy hazudott de nem megbocsájthatatlan nagy dologba.
2017. ápr. 14. 17:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de most honnan tudom, h eddig miben volt őszinte és miben lesz?
2017. ápr. 14. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Hm...ebben igazad van. Kérdezz rá hogy miért hazudott.
2017. ápr. 14. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Az enyém elmond mindent csak kérdezni kell :o
2017. ápr. 14. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az egyébként illetlen kérdésekre ez a reakciója az embereknek.

Ilyen nemigazán kérdezünk egy lánytól. Meg minek is? Változtat valamin? Azt írtad, hogy nem, akkor minek kérdezed?

2017. ápr. 14. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...azért ha még csak ismerkedtek és még nagyon az elején vagytok a dolgoknak, akkor szerintem nem illik ilyesmit kérdezni. Én sem szívesen válaszolnék egy ilyen kérdésre egy olyan embernek, akit éppen hogy egy kicsit megismertem és szerintem ezzel a legtöbb lány így van. Felmerül a kérdés, hogy neked ez miért ilyen fontos, miért érdekel és lehet, hogy azért sem mernek rá őszintén válaszolni mert attól félnek, hogy mondjuk ennek függvényében döntesz a kapcsolatról. Írtad, hogy neked ez nem fontos, nem érdekel, hogy szűz-e a lány vagy sem, de attól még benne van a pakliban, hogy valójában mást gondolsz és máshogyan fogsz reagálni. Egyáltalán miért fontos ez neked? Mert nyilván, ez egy kapcsolatban fontos tényező és akár ismerkedésnél is az lehet valaki számára (pl. el tudom képzelni, hogy egy idősebb, tapasztaltabb ember nem szeretne egy szűz párt magának), de írtad, hogy neked mindegy ezért nem is értem...
2017. ápr. 15. 07:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Konkrétan a szüzesség megléte mindegy, az őszinteség, amit egy kapcsolatban elvár az ember, na az nem. Ha ti lányok is "tesztelitek" a fiúkat, akkor ez fordítva is megtehető, én így gondolom.
2017. ápr. 15. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:

9, kérdező:

Nincs is ezzel semmi baj, de ha játszmázással akarsz puhatolózni, akkor sokkal jobbnak kell lenned benne.

2017. ápr. 15. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!