Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudunk tovább lépni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudunk tovább lépni egy bizonyos személyen aki soha nem volt a miénk?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy több éve tetszik egy fiú és jöhet másik srác vagy hosszú szünet (nyári) én ugyanúgy beleszeretek ha újra látom? Lehet valami hatással a jövőmre,hogy nem tudok tőle elszakadni (pedig nem is volt az enyém) és az a megérzésem,hogy nekem ő az igazi? Tényleg nagyon fura,hogy rajonghatok bármilyen helyes srácért én csak is őt akarom bármi rosszat is csinál. Lehet hinni a sorsban,hogy lehet közöm hozzá majd a jövőben? (Tud a létezésemről)

Bocsi ha fura kérdés :)

2017. ápr. 10. 18:17
1 2
 1/15 anonim válasza:
Majd elmúlik. Volt ilyen nekem is. Igaz nem pont ilyen helyzetben, de hasonló. 2 évig tartott kb. Sosem jöttünk össze, mégis csak ő.. De aztán jöttek mások, akik át tudták venni a helyét és ő háttérbe szorult, majd elfelejtődött az eset.
2017. ápr. 10. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehet, mondd el neki hogy érzel.
2017. ápr. 10. 18:36
 3/15 anonim válasza:

Nem fura kérdés, én is így vagyok egy lánnyal.

Volt egy lány akibe egyetem alatt beleszerettem, egyszerűen tökéletes volt, mégsem mondtam el neki mit érzek, azóta átkozom magam... közben összejött valakivel, teltek múltak a hónapok, de akármikor eszembe jut, vagy feltölt egy képet facebookra, és meglátom, mindig arra gondolok, hogy mennyire kedveltem illetve, hogy mi lehetett volna, ha ....

Én így utólag, a saját hibámból tanulva azt mondom, hogyha adódik alkalom, (tegyél róla, hogy adódjon), mond meg neki, ha visszautasít, akkor nagyobb eséllyel tudod elfelejteni és továbblépni, ha pedig bejössz neki, akkor pedig nincs miről beszélni :)

23F

2017. ápr. 10. 18:40
 4/15 anonim válasza:
Mert tárgyként kezeled és birtokolni akarod. Benne van a kérdésedben: "aki soha nem volt a miénk". Mi nem embereket birtoklunk, hanem embereket szabadon hagyunk (ha hiszed, ha nem, ez a szerelem), a birtoklás nem igazi szerelem.
2017. ápr. 10. 18:40
 5/15 anonim válasza:

Ez nálam is így volt. 7 éve ismerek egy lányt akivel valamikor párszor randiztunk, de sosem volt semmi(csak pár ölelés, de semmi csók). Pár hónap után sehogy se tudott összejönni a dolog és megbeszéltük hogy csak barátok maradunk. Én rövid idő után találtam egy lányt akivel barátnők lettünk, de az előző visszajelzett 1 hónap után hogy szeretne találkozni velem és hiányzok neki. Olyan rosszul lettem, mikor ezt megírta nekem, és mérges... Megbeszéltem vele hogy találkozunk óra után(mivel egy suliba jártunk). Amikor megláttam, életemben nem kívántam annyira még senkit, mint akkor őt ott. És ennek ellenére, a szívemmel teljesen ellentétben azt mondtam neki hogy van egy másik lány és hagyjuk békén egymást(gyáva voltam). Ezután pokol volt minden egyes nap számomra...és közben "megtartottam" a másik lányt. Azóta nincs semmi köztünk, bár én aztán próbálkoztam felé de ő nála időközben kihunyt a láng irántam, úgyhogy maradtunk csak ismerősök. Mindenkinek azt tanácsolom, ha tetszik neki valaki, akkor gyűrje le minden félelmét és próbálja meg! Semmi veszítenivalója nincs az embernek, ha nemet kap, akkor is megpróbálta. :) Inkább próbáld meg, minthogy évek, vagy netalántán egy életen át bánd hogy nem próbáltad sose!

24F

2017. ápr. 10. 18:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is vagyok,csak az a különbség hogy tudja mit érzek és nem viszonozza kicsit sem,de még így sem megy ki a fejemből.
2017. ápr. 10. 19:17
 7/15 anonim ***** válasza:

#1-es,

ha háttérbe szorult, akkor tovább léptél, nem? tehát nem egészen ugyanaz az eset, amit kérdező kérdez, mivel ő nem tud tovább lépni..

kérdező,

nekem még évekkel ezelőtt volt így egy lánnyal, akibe azonnal beleszerettem, amint először megláttam... azonnal tudtam h egész életemben őt kerestem... és talán épp ez volt a legnagyobb baj is, mivel "szerelem első látásra" csak az én részemről alakult ki és időközben lett néhány elég szerencsétlen félreértés köztünk (más okokból kifolyólag).. aztán úgy két évre rá ő összejött az egyik jó barátommal és hogy ne pusztuljak bele és ne essen szét még jobban az addig is már darabjaira esett egóm, inkább nem kerestem többé egyiküket sem..

a sorsban pont emiatt én már nem tudok hinni többé, önmagától sosem lesz jobb... abban viszont igen, hogy kitartó munkával és komoly személyiség fejlődéssel jobbá tehetjük az életünket.. és ha nem is azzal a személlyel akivel eredetileg elképzeltük, de megtalálhatjuk a bolgogságot..

2017. ápr. 10. 19:22
 8/15 A kérdező kommentje:

#4/6

Dehogy akarok birtokolni én bárkit is..de most csak így tudtam kifejezni a helyzetet. Köszönöm az eddig válaszokat ,de lehet amit kimutattam felé rájött vagy rájöhetett volna a dolgokra szóval most neki kéne lépnie ha szeretne bármit is. De úgy veszem észre csak flörtölget és játszadozik :\

2017. ápr. 10. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
ti lányok olyan olyan bonyolultak vagytok... pár éve én is így vagyok/voltam vele csak egy lány kell pedig nem is volt az ''enyém'' jöhet másik meg minden akkor sem lessz job max enyhül amig nem maradsz egyedül, sokan azt mondják pont azért vágyuk rá annyira mer nem kaphattuk meg.
2017. ápr. 10. 20:23
 10/15 A kérdező kommentje:
És mi van ha azért vágyunk rá,mert a miénk lehet? Ha ő van megírva nekünk és nem véletlen hoz össze minket az élet.
2017. ápr. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!