Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudunk tovább lépni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudunk tovább lépni egy bizonyos személyen aki soha nem volt a miénk?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy több éve tetszik egy fiú és jöhet másik srác vagy hosszú szünet (nyári) én ugyanúgy beleszeretek ha újra látom? Lehet valami hatással a jövőmre,hogy nem tudok tőle elszakadni (pedig nem is volt az enyém) és az a megérzésem,hogy nekem ő az igazi? Tényleg nagyon fura,hogy rajonghatok bármilyen helyes srácért én csak is őt akarom bármi rosszat is csinál. Lehet hinni a sorsban,hogy lehet közöm hozzá majd a jövőben? (Tud a létezésemről)

Bocsi ha fura kérdés :)

2017. ápr. 10. 18:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Volt egy igen hasonló ember az életemben. Úgy tudtam elengedbi, hogy találtam mást, akiv jól érzem magam, megkedveltem,megszerettem. Másiknak aki soha nem lehetett az enyém, rq úgy gondoltam, hogy találja meg a hozzávó partnert,legyen boldog.én például felkínáltam beki magam, kifejtettem, hogy vejön nekem, olyankor akár egy hétig nem válaszolt nem keresett. Másik jó tanács, hogy valld be neki mit érzel,gondolsg, őszintén elmondod neki aztán majd alakul.
2017. ápr. 10. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
én is eben reménykedem,hogy a sors akarata legyen h találkozzunk mer mikor össze futunk akkor nagyon nézzük egymsát amugy nagyon ritkán látom :(
2017. ápr. 10. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el közeledni hozzá írj rá beszélgessetek
2017. ápr. 10. 21:45
 14/15 anonim válasza:

"És mi van ha azért vágyunk rá,mert a miénk lehet? Ha ő van megírva nekünk és nem véletlen hoz össze minket az élet."

Megismétlem, aki birtokolni akar, az nem szeret. Aki birtokolni akar, annak a saját egója a fontosabb, úgy is mondhatnám önző és a saját magába vetett bizonytalanságait vetíti ki a másikra.

A két mondatodnak semmi köze sincs egymáshoz.

Ha valóban összetartoztok, akkor együtt lesztek. De én a helyedben racionális szempontokat is belevennék az érzelmei mellé, pl. mennyire lehet vele egy jövőt felépíteni, mennyire lehet rá alapozni, ő is család párti-e?, közösek-e a céljaitok?, ezek szerintem nagyon fontos kérdések...

2017. ápr. 11. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Velem is igy volt,2 evig. Ami megrosszabba tette a helyzetem az az,hogy csokoloztunk is,nem is egyszer. Viszont van egy dolog,amiert nem lehet koztunk semmi.

Azt hittem,soha nem lesz vege,es meg fogok orulni,de szerencsere nem lett igazam. Nem tudom megmagyarazni,hogy mi tortent,egyszer csak elkezdtem baratkent gondolni ra. Egyik nap meg bogtem,hogy mi lesz,masnap meg vegleg lezartam. Furcsa. Pedig nagyon szerettem,ez biztos. Mar egy ev eltelt,de meg mindig ezt mondom.

2017. ápr. 13. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!