Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a mi generációnkra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mi generációnkra is rátalálhat az a bizonyos "igaz szerelem"?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, sosem volt még barátom. Nem is tudom, valahogy nem találok olyat, aki kilógna azok közül, akik úgy állnak a dologhoz, hogy szinte mindenkit "fűznek", és amelyik összejön nekik, azzal egy ideig elvannak, aztán vége. Rengetegnél előfordul hűtlenség, hogy sorra csalják egymást.

Szomorú leszek, mikor az idősebbek arról mesélnek, hogyan udvaroltak nekik, és mennyire megbecsülték őket, mikor megszerezték. Úgy érzem, a mai világban ez szinte már lehetetlen. A fiúk nem fedezik fel az igazi értékeket valakiben, legtöbbnek tényleg csak a külső számít. Persze tisztelet a kivételnek, én nem sok ilyennel találkoztam még, sőt inkább eggyel sem. Megéri viszont várni arra a bizonyos "nagy Ő"-re? Létezhet ilyen a mai elcseszett világban?

2017. febr. 28. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán megtalálhatod.

17 éves vagy, nem kell sietni. Az idősebb generáció sem azt mondja, hogy 17 alatt találták meg az 'igaz szerelmet'. Vagyis kevés.

Én is 17 vagyok, fiú, sosem volt még barátnőm, de nem sietek sehova. Persze nem azért, jó lenne egy barátnő, de várok még olyanra, aki nem az a hivatásos r|b@nc vagy qrwa.

Voltak már lányok, akikkel el tudtam volna képzelni, de egyik sem jött össze.

Szerintem megéri várni, ha nem akarsz Te is olyan lenni, mint a többi .....

Egyszer csak eljön Ő is. :)

2017. febr. 28. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanígy érzek.

L

2017. febr. 28. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem létezik igaz szerelem, és léteznek ilyen fiúk. Évekig azt hittem, hogy nincsenek régimódi, normális férfiak, akik küzdenek egy nőért... És lám, most egy ilyen úrfi udvarol nekem:) Remélem te is hamar találsz egy olyan fiút, aki neked megfelel, és sosem csalna meg! Csak hinni kell:)
2017. febr. 28. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt velem is mint #1-el. Nem kell sietni. Valakinek

pl. 30 éves koráig nincs barátnője mert nem találta meg az igazit :D

2017. febr. 28. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is 17 éves vagyok és a barátommal három éve vagyunk "elszakithatatlanok", és a környezetemben több példa is van régi módibb fiúkra, akik már ilyen idősen is komoly kapcsolatot alakítottak ki. Szóval szerintem a válasz igen, csak türelmesnek kell lenned :)
2017. febr. 28. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves válaszok, erőt meríthet belőle a megfáradt olvasó/kérdező, de szeretném felhívni a macskás nőkre a figyelmet, meg az agglegény 50 éves férfiakra!

Azt látom, hogy manapság (férfi oldalról ismerem a sztorit) nem igazán van a lányokban (nőkben?) olyan dolog, amiért érdemes küzdeni, hülyét csinálni magamból, esetleg elutasítást átélni...

Eddig egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan lány volt, aki megérte a kockázatot, hogy "udvaroljak" neki. (és nem a külseje miatt lett vonzó egyik sem!)

Szóval naiv hitegetésnek vélem azt a választ, hogy "várj", mert addig vársz, hogy begyepesedett rutinokkal, 3 házi kedvenccel az oldaladon ébredsz 20 év múlva, és várod tovább az igazit...

Az "elkeseredettségem" odáig vezetett már, hogy nem is igazán keresgélek társat, inkább helyette építem az életem, hogy ha véletlen "beüt" a szerelem, akkor teljes mértékben ki tudjam szolgálni az igényeit a hercegnőmnek! :)

Felkészülök rá, hogy ha jön, jól érezze magát, de igazán a keresés már önmagában fárasztó lett számomra.

ui.: Próbáltam már ilyen "adunk egy esélyt neki" típusú kapcsolatot is, de már az elején éreztem, hogy nem lesz jó, és hamar kiléptem belőle, mielőtt "kihasználtam volna" a leányt. Szóval az se jó út, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is, majd lovat faragok belőle", mert ilyet még nem láttam soha! :)

25f

2017. febr. 28. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen van ilyen, és nem éri meg várni (úgysem kapod meg elsőre a nagy Ő -t), plusz van egy tippem xd

Tipp:

Te csak egy szimpla fiúra vágysz aki szeret és boldoggá tesz (max néhány évig). Vannak olyan fiúk akiket keresel, csak ők félsősek, hogy odamenjenek hozzád + ált. van valamilyen negatív dolguk van amivel kompromisszumot kell kötni pl.: dagadt, kocka, ronda, buta, bfsz, gyerekes (habár ha óvodás szinten van azt szokták szeretni) stb.

Szerintem te már nagyon vágysz egy kapcsolatra, ezért a kompromisszumképes vagy, csak szeressenek. Innentől márcsak egy jó társaság, egy sportolóhely fiúknak lányoknak egyaránt vagy egy pár barátnő meg egy ismerkedős hely.

Talált, a tippem? Mit fogsz tenni? Miért nem lett eddig semmi?

F/18

2017. febr. 28. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik az akivel szépen és jól letudod élni az életed. De ne várd azt ,hogy ezt az embert 17 évesen találod meg. Vannak akiknek a gimis szerelmük lesz később a férjük/feleségük , de ez nagyon keveseknek adatik meg.
2017. febr. 28. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

#6 akkor Te is vársz, nem? Nem mondtam azt, hogy ne építsétek az életeteket hanem csak várjatok amíg megjön az Ő és el nem visz anyutól... :D

#7 szerintem nem érdemes párválasztásnál kompromisszumokat kötni. Utána már mindenképp kell, de ha nincs meg már az elején se a szikra, akkor ne hitetgess senkit! Volt nekem is olyan, hogy láttam a lányon hogy szeret de mégsem mentem oda hozzá, mert egyszerűen nem tetszett. Írtam már hogy szeretnék barátnőt de az a kapcsolat nem adott volna semmi jót a későbbiekben. Sőt! Ahogy #6 is leírta u.i.-ban, hogy nem megy bele 'hátha jó lesz' kapcsolatba, azt mindenkinek így kellene csinálnia. Persze ha olyan a probléma, ami Neked nem is baj, csak mondjuk a barátnőid néznek utána Rád furcsán akkor hajrá. Mások véleménye miatt semmiképp járj/ne járj, mert az csak neked lesz rossz.

Annál viszont nincs nagyon köcsö6ebb dolog hogy jártok néhány hónapig aztán lelépsz, mert rájössz hogy nem is kell Neked. Főleg ha előre tudtad...

2017. febr. 28. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy szóval se mondtam, hogy játszok a lányokkal, SŐT!
2017. febr. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!