Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a mi generációnkra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mi generációnkra is rátalálhat az a bizonyos "igaz szerelem"?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, sosem volt még barátom. Nem is tudom, valahogy nem találok olyat, aki kilógna azok közül, akik úgy állnak a dologhoz, hogy szinte mindenkit "fűznek", és amelyik összejön nekik, azzal egy ideig elvannak, aztán vége. Rengetegnél előfordul hűtlenség, hogy sorra csalják egymást.

Szomorú leszek, mikor az idősebbek arról mesélnek, hogyan udvaroltak nekik, és mennyire megbecsülték őket, mikor megszerezték. Úgy érzem, a mai világban ez szinte már lehetetlen. A fiúk nem fedezik fel az igazi értékeket valakiben, legtöbbnek tényleg csak a külső számít. Persze tisztelet a kivételnek, én nem sok ilyennel találkoztam még, sőt inkább eggyel sem. Megéri viszont várni arra a bizonyos "nagy Ő"-re? Létezhet ilyen a mai elcseszett világban?

2017. febr. 28. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyes:

#10 ki mondta hogy játszol a lányokkal. Nem Te vagy #6 is? Mert akkor Neked csak annyit mondtam: Vársz Te is, nem?

2017. febr. 28. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:

(Én vagyok #7)

Kedves #1 naggggyyyyyyyy pacsi amiért írtál

:D régi álmom, hogy találkozzak egy nem kartonpapír figurával itt gyk -n és valaki egyszer reagájon valamit az egyik kommenttemre (igen ezt a kérdezőkre és a kommenttelőkre is értem)

Szerintem mi ketten alapvetően másképp tekintünk arra, hogy milyen párkapcsolatot szeretnénk

Én Romantikus vagyok, érzelmes és mèlyen kötődő minden lánnyal... valamint úgy gondolom hohy tapasztalni KELL és ezért van értelme a néhány hónapos kapcsolatoknak mert tapasztalsz fejlődsz és jól szórakozol. Amúgy szerintem bőven rossz ha valaki ennyi idősen már a nagy Ő-t keresi... főleg te :/ 17 éves fiú létedre akinek még egy barátnője sem volt :/ inkább azon kéne gondolkoznod, hogyan tetszél minél jobban a csajoknak ill. hogyan szólítsd meg őket és hogy melyik nap melyiket tennéd boldoggá (még én sem vagyok ezen a pozíción mielőtt azthinnéd, de haladok a cél felé).

A kompromiszumokra pedig úgy gondolok, hogy: "Hmmm, neki kicsit fél mázsa a feneke... na de mindegy, szép az arca aranyos és awwww de finom lehet a nyála..."

Valahogy így gondoltam, és ebben szerintem semmi rossz nincs, de természetesen ha majd a feleségemet keresem akkor majd az iagzit fogom kutatni én is :D

UI.: Nincs kedved erről dumálni privátban xd?

2017. febr. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!