Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok, lanyok, nok, asszonyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, lanyok, nok, asszonyok! Hogy dolgoztatok fel amikor eletetek szerelmevel szakitottatok?

Figyelt kérdés

Amikor az az erzesed hogy te soha a budos eletben nem leszel tobbet boldog...

Es amikor nem hasznaltak a szokasos dolgok: legyel a barataiddal ,mozdulj ki,ismerkedj masokkal...

2019. okt. 3. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Hallgass zenét. Egyél finomakat.
2019. okt. 3. 00:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, de idővel tényleg jobb lett. Aztán rájöttem, hogy biztosan nem ő volt életem nagy szerelme
2019. okt. 3. 01:02
 3/11 anonim válasza:
47%
Én még mindig nem dolgoztam fel. Egyszerűen nem tudok tovább lépni. Bármit csinálok,hiányzik és mindig eszembe jut,mostanában egyre szomorúbb is vagyok miatta.Nem vagyok boldog.És nem tudok senki iránt úgy érezni mint iránta pedig lenne esélyem egy új kapcsolatra amiben félig már benne is vagyok.Szóval,én sem tudom mi a megoldás.
2019. okt. 3. 01:02
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Ha én szakítok, ott nyomós érvnek kell lennie, szal annál rosszabb már úgy sem történhet, minthogy valaki elbánt valamilyen módon velem. Akkor sem azon kattognék, hogy brühühü' már sosem leszek boldog az életben'.

Egyrészt vannak ennél fajsúlyosabb dolgok amivel meg kell bírkózni, másrészt úgy gondolom nem egy emberen fog múlni a boldogságom. Ez a tudat nagyon kiszolgáltatottá tenne, pl. ugyanúgy meghalhat is akit szeretsz, elvesztheted máshogy is.

2019. okt. 3. 01:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyen. De végül kiderült, hogy mégsem ő volt életem nagy szerelme :) Amikor szakított velem, akkor nagyon sokáig magam alatt voltam. Nem segített semmi, ahogy mondod, bár megpróbáltam többet kimozdulni és jól érezni magam, valahogy nem segített. Sorozatokat néztem 0-24, amikor csak tehettem, ez elvonta a figyelmem annyira, hogy legalább az alap funkcióimat betöltsem, de ennyi. Idővel tényleg jobb lett. Megéltem a fájdalmat, nem nyomtam el magamban, de aztán amikor úgy éreztem, hogy könnyebb, akkor nem éreztem bűntudatot amiatt, hogy kivételesen nem a bánatomba kapaszkodok. És ez végül segített túllendülni rajta. Rossz volt, nem azért, és sokáig tartott (vagy 2x annyi ideig, mint maga a kapcsolat), de végül sikerült. Nem ismerkedtem ezidő alatt mással, semmi értelme nem lett volna. Miután kissé rendbe szedtem magam, akkor kezdtem el újból randizni, és csodák csodájára még boldogabb és még szerelmesebb ember lettem a végére, mint előtte valaha gondoltam volna.

Nem tudod, mit hoz a jövő. Ha szakított veled, valószínűleg nem ő volt életed szerelme.

2019. okt. 3. 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Az a felismerés segített legjobban, hogy nem ő volt életem szerelme. Akkor nem szakítottunk volna. Egyébként eleine jó kisírni vagy valahogy máshogy kiengedni az érzelmeket, mert amíg ez nincs meg, addig (ahogy te is írtad) nem működik sem az, hogy eltereld a figyelmed, sem az, hogy elnyomd az érzéseidet (ami amúgy sosem jó ötlet). Szóval időt kell hagyni a gyásznak, és utána jobb lesz (bár tudom, most nem úgy tűnik).
2019. okt. 3. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Életem szerelmével nem szakítok. 😊
2019. okt. 3. 10:46
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Először úgy gondoltam, hogy ő volt az és nehéz volt, de később azon voltam amit utolsó is írt... Ha ő lett volna az igazi, és életem szerelme akkor együtt lennénk.

Igazából az első 1-2 hét volt nehéz de lefoglaltam magam.

2019. okt. 3. 11:23
 9/11 lizzi77 ***** válasza:
Szarul,illetve sehogy.5 éve már ,hogy beleszerettem,és azt hittem, hogy nagyjából túl vagyok rajta.Erre múlt héten újra láttam, és olyan szívdobogásom lett, hogy be kell látnom, még mindig szeretem, a legjobb szándékom ellenére is.Nem tudom, mi erre a megoldás,de ha rájössz, írd meg,légyszi.
2019. okt. 3. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszer már elvesztettem.

Talán most kapunk új esélyt. Nekem az eltelt két év kevés volt elfelejteni őt.

2019. okt. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!