Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan valakinek, hogy évekkel később újra találkozott egy régi szerelmével?
Volt, egy még első korai kamaszkori emberkével találkoztam.
Hogyan viszonyultatok egymáshoz?
Érdekes volt:D 30 év után találkoztunk, ott tudtam meg hogy mennyire szerelmes volt belém, és a mai napig nem feljtett el:)A fazon bármikor azonnal ujra kezdte volna, ennek hangot is adott főleg elköszönéskor. Csak én nyomtam stoppot.
Feléledtek a régi érzések bennetek?
Nem. Ami volt elmúlt. Nagyon gyerekek voltunk még.
Mi lett a vége?
Érdekes volt:D A fazon bármikor azonnal ujra kezdte volna, ennek hangot is adott főleg elköszönéskor. Csak én nyomtam stoppot.
Meg hát döbbenet volt látni mivé vált, és hogy tették őt tönkre a női. Ordit róla, hogy alkoholista lett belőle.
Nem is értem, hogy emberek, hogy képesek idáig egy másik embert juttatni.
Volt "szerencsém" a nőjéhez, majd 20 évvel idősebb nála, és hát én szégyeltem, hogy nő vagyok, annyira gázos volt ez a liba.
Volt igen, de azt részben én intéztem így, ugyanis (akkor még) 15 éve nem tudtam őt elfelejteni, bármit is csináltam, csak ő kellett.
A találkozás sajnos semmit nem oldott meg. Már 18 éve hiányzik, és senki más nem érdekel, csak ő.
Ezt alighanem magammal fogom vinni a sírba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!