Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt valaki hasonló helyzetben? : több évig (5<) nem találkozott régi nagy szerelmével mégis nap mint nap eszébe jut/ott?
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 11:56
1/9 anonim válasza:
Igen,csak nem az van hogy eszembe jut hanem hetente 2x-3x beszélünk is telefonon. Attól függetlenül hogy kinek van párja vagy nincs,ez se befolyásolja a kapcsolatunkat (ami ugye nincs de mégis van :D )
2/9 A kérdező kommentje:
és régen együtt voltatok v miért nem jöttetek össze?
2014. márc. 27. 12:15
3/9 anonim válasza:
mai napig.... 3 évig voltunk együtt
4/9 anonim válasza:
Egyes vagyok. 300km nagy távolság :)
5/9 A kérdező kommentje:
több év alatt szerintem azért közelebb lehet kerülni egymáshoz 300kmnél ;)
2014. márc. 27. 14:19
6/9 anonim válasza:
ja mi is 3 évig voltunk együtt,csak ő se meg én se adnánk fel az otthoni életünket.
7/9 anonim válasza:
11 éve láttam utoljára. A mai napig őt keresem mindenkiben....
8/9 anonim válasza:
Én is rég láttam kár mert én is öt keresem mindenkiben :D.
Én csupán nem merek vele szóba állni mert félek attól hogy elutasít habár nekem még mindig bejön :) és egy szavába kerülne csak hogy járjunk, neki nem kellene hónapokat bizonyítani :)
Ilyen az élet. Én szoktam néha néha látni de nem beszéltem vele több mint 10 éve. Nekem minden nap eszembe jut sőt néha zavar is hogy mindig eszembe jut.
9/9 anonim válasza:
igen van... 4 éve voltunk eggyüttt, igaz csak 3 hónap, de levett a lábamról, ő vette el, ő volt az 1. igazi szerelmem... igaz csak 3 hónap volt, és igaz h csunya vége lett, összevesztünk, taliztunk véletlen meg kibékültünk, nem vagyunk rosszba, meg lett uj csaja... Néha felhiv, meg talizunk is, volt utánna 1 1 éves kapcsolatom, és akkor is nem volt olyan nap h ne gondoltam volna rá legalább pár percre, és még mindig igy van... zavar azért, mert van h "keresem" másokban is, pedig kinézetre nem az én ideálom volt, de nem volt csunya gyerek, helyes is volt, csak az én akkori ideálomtól eltrért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!