Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szakítottam de vissza akarom kapni?
Hagyd békén. Legalább most legyen benned ennyi gerinc.
Ennyi eszed volt, legközelebb okosabb legyél.
Szüleivel üzenjél neki, hogy szeretnék beszélgetni. Ezt át fogják adni, aztán majd ő dönt, hogy akar-e még látni.
Addig meg, éljél...
Mindenki hibàzhat, nem tudom miért kell megkövezni a kèrdezőt.
Kérdező, nyilván ismered a lány barátait, keresd fel őket, mondd el nekik mit szeretnél és miért, hátha megmondják az elérhetőségèt, vagy a lakcímèt. Legjobban jársz akkor, ha személyesen mèsz hozzá és mondod el mit szeretnél. Bárkit megtalàlhatsz, ha akarsz. Apàm külföldön élt, soha nem volt Mo-n mikor megismerte èdesanyamat(Együtt dolgoztak külföldön és szónèlkül jött haza). Még akkor nem volt GPS, meg Google Maps, azt se tudta, hogy hol van az a megye ahol él, azt se tudta Mo. hol van. Eljött Mo-ra, és telefonkönyvekből hívott fel szószerint mindenkit, hogy ki ismeri őt, végül napokkal később már a lakcím is a kezében volt. Ma már hasonlóra sem lenne képes talàn egy férfi sem, mert 100-ból 99 egy anyuci picike fiacskàja aki egyedül meghalna, nem hogy még 1000-1500 kilomètert utazzon egy szerelemèrt. Ha Te valóban komolyan gondolod a dolgokat akkor megteszel mindent. Aztán legrosszabb esetben kioszt, és elküld, de akkor mondhatod azt, hogy igazi férfi voltàl aki mindent megtett hiába hibàzott.
Jöhet a lepontozàs.
Köszi utolsó
Igen hiba volt de mindent megteszek hogy visszaszerezzem. Nagyon hamar rajöttem hogy nem kellett volna de azt hittem idővel jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!