Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítottál már azzal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azzal, aki életed tényleg nagy szerelme lett volna, de...?

Figyelt kérdés

elválasztott titeket valami?

Pl. külföldre utazás, családi gondok, kulturális különbség, egyik fél foglalt volt stb.

Hogy élsz azóta?

2021. ápr. 28. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%
Igen. A felesége 😉
2021. ápr. 28. 23:35
 12/21 A kérdező kommentje:
11 szégyellje magát a felesége :D
2021. ápr. 29. 00:01
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Na, én is ezt mondom!🙂 Egyébként nem, én szakítottam vele végül, mert meguntam, hogy a legegyszerűbb út helyett a legbonyolultabbat választja. Most nincs senkim, de nem miatta, persze volt azóta. Vele úgy évente egyszer beszélünk, mindig bepróbálkozik, de már esélye sincs. Már nem tudnék vele lenni, de most is úgy gondolom, hogy elcs.szte. Együtt kellett volna maradnunk, ha nem is örökké, de lett volna dolgunk még egymással.
2021. ápr. 29. 00:16
 14/21 A kérdező kommentje:

lett volna dolgunk még egymással.

Ismerős...

2021. ápr. 29. 00:31
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
32 eves no letemre, sok ferfit ismertem meg, az elsobe es a volt komolyabb, mig meg nem ismertem azt, akivel elso perctol egy rezgesen vagyok. Igen van tobb szerelem, de mikor annyi embert megismertel, tudod hogy o tokeletes..sajnos neki komplikaltabb az elete es kulfoldi munka miatt reg nem talalkoztunk es azt se tudom mi van vele..de remenykedem, mert a tul szep volt az egesz
2021. ápr. 29. 07:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Hatalmas szerelem lehet az, akivel még soha nem találkoztál, 15-ös...
2021. ápr. 29. 10:28
 17/21 A kérdező kommentje:
16 Értő olvasás, kedves 16-os. Értő olvasás
2021. ápr. 29. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos velem szakított az, akit annak gondoltam. :( Nagyon nehéz, de el kell fogadni... Tudom most a kérdés azoknak szólt, aki szakító fél volt.
2021. máj. 1. 22:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Végülis mindkettőnek :) Miért ha nem titok :)
2021. máj. 1. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen,szakítottam.A körülmények miatt.Életem nagy szerelme volt,még mindig nem tudtam magam túltenni rajta.De azt akartam boldog legyen!Velem úgysem lehetett volna az.
2021. máj. 2. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!