Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztek még nekik? Tegnapi kerti partin belebotlottam a kolléganőm nős szeretőjébe, aki a feleségével volt. Kíváncsi voltam a feleségre, így odatévedtem. Szokásos női dumálás....gyerek, férj.....meghallgathattam..
Kiderült, hogy volt szeretője a férjének, de már vége, mert ez az egyszeri botlás elfogadható 25 év házasság alatt és most, mint a kisangyal olyan szorgos, kedves.....
A pasi most is együtt van a kolléganőmmel....
Szóval, aki felteszi a " ha egyszer megcsalt x hónapig, ugye csak szex volt" kérdést, javaslom ne dugja a fejét a homokba.
Figyi, te nem gondolkodtál még azon hogy esetleg mindenkinek jó ez így?
Nem mindenki akar ám szétszedni egy családot, sem elválni.
A kolléganőd tudja hogy családossal kezd. Akkor?
Önámítás, tudja a feleség, csak ott a vagyon/ hitel/ stb ott tartja.
A faszi gyáva....
Nem mindenki akar válni, mert ahhoz nagy erő, elszántság kell.
Mennyi ilyen van, te jó ég én már inkább nem kezdek beszélgetésbe ilyenekkel, mert adják a minta családot aztán az egész falu tudja a férje kivel és mikor csalja 😁
Hülyét csinál magából a nő... pedig értelmes nő, anyagilag sem függ tőle de a pasitól totál eldobja az agyát ezért ilyen ...
Esetleg neki is van szeretője.
Esetleg úgy gondolta, semmi közöd hozzá, és mondott valami sablont.
8 Más dolgokban van neki agya, ez teny, tanult és értelmes nő de ha a pasirol van szó totál behülyül.
Aki lepontozott , indokolja már meg, köszi 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!