Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én gondolom rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm megcsalja a férjét. Többre becsültem őt ennél. Én vagyok a szemét, ha emiatt többet nem állok vele szóba?
tegnap 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha a legjobb baratnod ,akkor megbeszelhetnetek mi volt az oka ha hajlando
tegnap 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szemét. Van olyan, hogy többé nem ugyanazt az embert látod, mint előtte.
tegnap 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Te tudod, hogy mi fér bele neked az értékrendedbe.
tegnap 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Neked tulajdonképpen ki a fontos? A barátnőd, vagy a férje? Egyáltalán beszéltetek erről a dologról? Bocs, de ez nem barátság, ha emiatt elfordulsz tőle, nem embert ölt basszus. Erre szokták azt mondani, hogy "minek ellenség, ha ilyen barátaid vannak". Jobban jár, ha kiszállsz az életéből, mert csak lehúznád.
tegnap 14:24
 5/7 anonim válasza:
47%
Én személyszerint nem tudnám elengedni egy igaz barátom kezét azért mert szerintem hülyeséget csinál... Gondolj bele... ő megbízik benned annyira h egy ilyen kaliberű titkot elmondjon neked, te meg azon gondolkodsz emiatt h faképnél hagyod közben a legjobb barátodnak nevezed 🙃
tegnap 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt azért tisztázzuk, hogy nekem a férje is egy barátomnak számít. Külföldön gürizik, hogy a barátnőmnek ne kelljen dolgoznia, jusson ideje a gyermekükre. Egyébként amikor megkérdeztem miért lép félre, miért nem inkabb válik el, azt mondta nem válna el csak kell az újdonság varázsa. Beköpni nyilván nem fogom, de nekem ilyen értékrendű barát sem biztos, hogy kell.
tegnap 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem tartanám fent tovább a barátságot.
tegnap 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!