Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek..

Úgy gondolom hogy egy kapcsolatban fontos a külső inger és élmény ami előre viszi a kapcsolatot.

Én próbálnék időt tölteni vele hogy újra legyenek élményeink és kitörjünk a 4fal közül. De hiába..

Miközben ő arról panaszkodik hogy minden nap ugyanaz..munka, otthon... minek panaszkodik ha sose jön szinte velem..

dec. 9. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd ott, ha neked ez nem felel meg.
dec. 9. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom más programokra vágyna, mint amiket kigondolsz. Csakhogy azokhoz a dolgokhoz, amik őt érdekelnék, nincs társasága.
dec. 9. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Hova akarod vinni szerencsétlent ebben a hideg, ködös, téli vacakban.

Ez a Kárpát-medence olyan télen, mint egy krematórium.

dec. 9. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nekem az jött le hogy menne ő csak nem veled.

Mivel panaszkodik, ebből lehet tudni hogy neki így ez nem jó. De ha nem vevő az általad felajánlottakra akkor ezek szerint veled van a baja. Mintha már egy másik emberre vágyna aki által új ingerek érhetnék.

Lehet hogy már csak valamilyen érdek miatt van veled, pl nincs hová mennie, egy fizetésből nem tud megélni stb, stb. Ezért sem érdeklik a programok veled.

dec. 9. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle mit csinálna szívesen szabadidejében, hova szeretne menni
dec. 9. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

3 nem mindenki tápos. Amúgy meg normális tél sincs.

Színház, étterem, mozi, szabafulószoba, stb... Van egy csomó benti program.

Én nem húznám vele az időt.

dec. 9. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!