Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul az időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszul az időt mint fogalmat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg ismerkedtem valakivel, néhány randi után össze is jöttünk. Tart a dolog közöttünk egy hónapja viszont van valami ami nekem furcsa. Ő a munka mellett fősulira jár, így sokat kell tanulnia. Nyilván ezt elfogadtam, de úgy érzem hogy valami nincs rendben. A héten (most van szombat) tudott rám azaz ránk szánni 2x1órát, szinte alig válaszol messengeren is. Én azt gondolom, hogy mindenkinek arra van ideje amire szeretne időt szakítani. Mindketten 30körüliek vagyunk, úgy érzem már kinőttem ezekből a játékokból, meg is mondtam neki hogy nekem ez így kösz de nem kell az életembe, mert én is tudtam rá időt szakítani 3műszakos folyamatos munkarend mellett úgy hogy még katában vállalkozó is vagyok. Ti mit tettek volna?

F

2022. máj. 7. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Van másik krapekja is. A nőknél ez nem ritka. Friss kapcsolatban még használhatja az ex is, vagy több vasat tart a tűzbe és amelyiket a tutinak gondolja, azzal marad. 1 hónap igen rövid idő, szerintem simán randizik mással is. Kövesd le, tuti megdől. Vegyél ki szabit. Neked is jobb lesz.
2022. máj. 7. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen jól gondolod. Nagy divat ma a nök körében magunkat nagyon szeretni, mellette persze csodát várni, és elhinni, hogy az én mennyivel több, mint a.mi. Ez a nő macskás szingli lesz.
2022. máj. 7. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem hiszem hogy volt neki más pasi a képben, inkább csak az alvás meg a pihenés fontosabb volt neki mint te.

Jól tetted hogy szakítottál vele, mert szemmel láthatóan nem ugyanolyan értékeitek vannak, és nem ugyanúgy látjátok a romantikus kapcsolatot.

2022. máj. 7. 08:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném őt fikázni, meg semmi rosszat sem mondani rá. Nyilván minden ember más, mindenkinek mást jelent egy kapcsolat. Csak az érdekelt volna, hogy a többi ember ezt hogyan értelmezi/hogyan reagálna?
2022. máj. 7. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kevés lenne. Szakítanék, mert akinek nem magától értetődő, hogy egy kapcsolatot ápolni kell, azzal nem egyezik az értékrendem. Ráadásul én is unom, hogy mindig én teszek többet egy kapcsolatba ilyen téren. Akkor inkább szingliként legyek magányos, mint "kapcsolatban".
2022. máj. 7. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Mással is együtt van. Amikor nem válaszol biztos filmeznek, vagy borozgatnak egy romantikus étteremben. Menő kocsival furikáznak és elhalmozzák egymást mindenféle ajándékkal. Jól tetted, hogy szakítottál így legalább senki ne áll a boldogság útjába.
2022. máj. 10. 02:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem érdekled, jobban jársz, ha hagyod!
2022. máj. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!