Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul az időt mint fogalmat?
Sziasztok!
Meg ismerkedtem valakivel, néhány randi után össze is jöttünk. Tart a dolog közöttünk egy hónapja viszont van valami ami nekem furcsa. Ő a munka mellett fősulira jár, így sokat kell tanulnia. Nyilván ezt elfogadtam, de úgy érzem hogy valami nincs rendben. A héten (most van szombat) tudott rám azaz ránk szánni 2x1órát, szinte alig válaszol messengeren is. Én azt gondolom, hogy mindenkinek arra van ideje amire szeretne időt szakítani. Mindketten 30körüliek vagyunk, úgy érzem már kinőttem ezekből a játékokból, meg is mondtam neki hogy nekem ez így kösz de nem kell az életembe, mert én is tudtam rá időt szakítani 3műszakos folyamatos munkarend mellett úgy hogy még katában vállalkozó is vagyok. Ti mit tettek volna?
F
Nem hiszem hogy volt neki más pasi a képben, inkább csak az alvás meg a pihenés fontosabb volt neki mint te.
Jól tetted hogy szakítottál vele, mert szemmel láthatóan nem ugyanolyan értékeitek vannak, és nem ugyanúgy látjátok a romantikus kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!