Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28F vagyok , fogalmam sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28F vagyok , fogalmam sincs hogy tudnék nőt megszerezni/megtartani van esetleg valami tanácsotok? Egy súlyos mentális betegséggel élek. Ilyesmikre gondolok , hogy edzeni vagy valami jó képességet amivel értékesebb leszek a nők körében?

Figyelt kérdés

De jöhet bármilyen 5️⃣let, nem csak csajozós a lényeg , hogy legyen fejlődés az életemben.:)

Köszi!

2021. ápr. 20. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

"hogy legyen fejlődés az életemben"

Hagyd a fenebe a noket, olyan eletteruletbe fektesd az energiaidat, ahol megterulnek. Magyarul csinald azt, amit szeretsz es amiben jo vagy :)

36F incel

2021. ápr. 20. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Látni kell a határaidat. Pl mennyire befolyásol a betegséged a mindennapi életben.

Ehhez mérten feltérképezni miben vagy jó, mi okoz örömöt. És azon a vonalon elindulni, hobbiként vagy munkaként.

A sport jó, de az is inkább magad miatt. Jobb a közérzeted tőle.

A lényeg: szerintem olyan dolgokba kezdj amik egyensúlyban tartanak. Ez a legfontosabb. És elsődleges.

Csajokhoz vagy szerencse vagy jó szociális skill kell.

2021. ápr. 20. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

én majdnem ugyanebben a cipőben járok nőként

nem vagyok szép, szerintem ezen bukik az egész

sokan mondják, hogy a belső a lényeg, meg a kisugárzás

ez szerintem csak valami elcseszett vigasztalás akar lenni, hogy csúnya vagy, de legalább belül szép

amúgy nem stresszelek a dolgon ami nem megy, azt tényleg kár erőltetni

2021. ápr. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!