Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit akar mégis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar mégis a feleségem attól az embertől a kávézóban? Én gondolom rosszul vagy valami tényleg bűzlik itt?

Figyelt kérdés

A feleségem egy kávézóban dolgozik mint felszolgáló, egy ideje ott dolgozik az egyik legjobb barátom is, a feleségem nem tudja, hogy mi olyan közeli viszonyban vagyunk csak.

Felhívta a figyelmem arra, hogy egy vendég iránt lehet többet érez a feleségem mint kéne, azt mondja, hogy mindig Ő szolgálja ki, mindig megy hozzá beszélgetni, és a barátom állítása szerint úgy viselkedik, mint egy tini aki szerelmes valakibe, küldött egy videót ahol azt látom, hogy a feleségem szinte ugrál a férfi körül, megfogja a vállát, végig gyomorgörcsöm volt, azt is mondta a haver, hogy folyamatosan kérdezgeti a feleségem, és mindig egyből jó kedve lesz ha belép a pasi.

Elvileg senki mással nem ilyen.

Attól nem félek, hogy a férfi rámenne a feleségemre mert jelezte a havernak, hogy legközelebb inkább Ő szolgálja ki mert ez már kezd égő lenni neki.

Szerintetek ezt mire véljem? Van egy gyerekünk, viszonylag fiatalon házasodtunk (most 25 éves) az utóbbi időkben már a szex is kevesebb, havi egy de az is gépies.

Szerintetek mit csináljak?

febr. 29. 21:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Az egész olyan mint egy rossz alacsony költségvetésű szar romantikus film.

Illetve azt kihagytam, hogy van egy közös lakáshitelünk is, a gyerekünk pedig 2 éves.

febr. 29. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Fellángolás a másik és szerencséd, hogy nem akarja ágyba vinni, mert a nőd nagyon vevő rá akár ott az asztalon bárki előtt. Eltűnik az érzés, de a kapcsolatot helyre kéne hozni, mert ha nem teszitek akkor majd jön más férfi és lehet, hogy ő nyugodtan elviszi a mellékhelyiségbe.

Kérdés akarja-e a feleséged a házasságot jobb alapokra hozni.

Beszélgetni kell vele az esetről és, hogy mit szeretne.

febr. 29. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kerek, hogy tulajdonképpen bárki jönne a képbe, akitől csepp figyelmet kapna, a nejed máris ugrana a lehetőségre valószínűleg ... Tehát a ti kapcsolatotok nem éppen olyan stabil, mint amilyennek lennie kéne...
febr. 29. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha a többit nem is nézem, havi 1 szex a házasság végén szokott lenni, onnan már nincs messze a válás.
febr. 29. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudhatjuk a részleteket.
febr. 29. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ez igen kellemetlen, sajnállak nagyon. Nem értem miert kell ilyennek lenniuk az embereknek. Család, rendes élettárs és mégis másra vágynak. Olyan szomoru ez. Tanácsot én nem tudok adni, de kivancsi vagyok hogyan fogod kezelni.
márc. 1. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Le kell ulni beszelgetni.

A haverod viszont eleg fura, hogy videozgat. Leallithatnad.

márc. 1. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem is fura a haver, elég életszerűtlen, van aki ennyire unatkozik?
márc. 1. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát tesó, meg fog csalni, ő már nem szeret téged...
márc. 2. 00:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet azóta?
márc. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!