Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhanyagolt hölgyek! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolt hölgyek! Ti belemennétek akár csak kalandba a pillanatnyi önfeledtségért vagy legyőzve minden kísértést a büszkeségetek megtartva elnyomnátok magatokban a lehetöség legkisebb szikráját is?

Figyelt kérdés

ma 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Valaki ilyen, valaki olyan.
ma 00:33
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Határozottan igen, gondolkodás nélkül, de csak egy bizonyos illetővel.
ma 00:36
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Én belementem egy kalandba, mikor még férjnél voltam. Nem vagyok rá büszke, még akkor sem, ha 8 év szexmentesség után történt. Viszont ez a kaland adott egy lökést ahhoz, hogy belevágjak a válásba.
ma 01:32
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Én nem bele kalandba, de nem igazán büszkeségből, hanem nem keveredtem olyan szituba, hogy elgyengüljek. A munkahelyemen nincsenek férfiak, a férjem barátai, ismerősei tabu, az interneten ismerkedés nekem nem megy, nem is nekem való. Nálunk is több év szexmentesség volt, nem miattam, hanem a férjem miatt. De utólag is jobb, hogy nem csaltam, így könnyebb a lelkemnek.
ma 02:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4#vagyok *nem mentem bele*
ma 02:07
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Minden nap eszembe jut ez...Nagyon szeretem a férjemet, de több évnyi elhanyagoltság után már minden is megfordult a fejemben :(
ma 02:38
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ mit tud hozzám tenni.

Ha csak elvenni akar, nem kell.

ma 03:53
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Mindig úgy gondoltam, hogy nem....De lassan 2 éve nincs szex, úgyhogy lehet, hogy igen
ma 06:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontos válaszok. Az elhanyagoltság utat nyit a lehetőségnek.
ma 06:46
 10/12 anonim válasza:
53%

3.év szex nélkül!

Kezdeményezés nincs, gondolkodás nélkül belemennék!

50f. Baranya

ma 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!