Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt álmodtam, hogy megcsaltam a párom, aggódnom kéne? Sose csalnám meg igazából
Felébredve kicsit megrémültem, igazából szégyenlem a dolgot, nem annyira merek beszélni róla másnak, pláne a páromnak, amitől mégrosszabb lesz az egész
Igazábol van egy srác, akivel volt egy kis extrázás még a párom előtt, aztán már rég vége, mégis sokat gondolok arra a srácra, nem szexuálisan, hanem barátilag, igazából bánom, hogy szex keveredett a kapcsolatba, mert különben most is barátok lehetnénk (ilyen se veled se nélküled dráma volt, de közben meg barátok is voltunk)
és most meg azt álmodtam, hogy találkoztunk és összebújtunk, és gondolkodtam, hogy "áh ez azért nem megcsalás, de inkább a párom ne tudja meg"
Aztán az álom további részében a párom egyik haverja próbált ölelgetni, de neki nem hagytam, mert hogy nekem van párom
Az álmom végén a sötétben aludtam valakivel, és hozzá akartam bújni, azt akartam hogy a párom legyen az, és nem más, és ő volt és összebújtunk meg puszilkodtunk
Egyébként pár hónapja vagyunk együtt, és sokszor gondolok sajnos a másik srácra, de tényleg nem úgy hogy bármit akarnék tőle barátságon kívül, viszont erről eddig nem beszéltem a páromnak, most meg így pláne nem merek, nem akarom őt megbántani, vele akarok lenni :c
Aggódnom kéne? Hogy beszéljem meg ezt a párommal a nélkül, hogy félreértené meg megbántanám?

Én is álmodtam már azt, hogy szexelek és nem a párommal. Viszont én nem valami különleges valós személlyel, hanem valami random idegennel az álomból. Nem majdnem exszel vagy haverral.
Párom is álmodott ilyet, mi ezeket meg szoktuk beszélni és szerintem semmi baj nincs vele. Eleinte nekem is volt bűntudatom, de a párom megnyugtatott. Nagyon fárasztó kontrollálni az álmokat.
Ha más után vágyakodsz, azon érdemes elgondolkodni, eltávolodni tőle és ezt is megbeszélni a pároddal. A megcsalás egy döntés. Megtetszeni megtetszhet más, ilyenkor kell hűségesnek maradni, ez a hűség.
ja egyébként most álmodtam ilyet először, viszont sokszor gondoltam ebben az álmomban, hogy a megcsalás milyen izgis dolog
az a baj hogy ADHDs vagyok, akik hajlamosak megcsalni a párjukat e miatt a párom kicsit félt az elején én meg nyugtatgattam, de közben mégis félek, hogy mi lesz ha mégis megcsalom, de közben nem akarom megcsalni mert nagyon édes és vele szeretnék lenni, meg megbántani sem akarom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!