Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ez egy megjátszott beszélgetés volt?
Igazából nincs túl sok okom a féltékenykedésre, mert a férjem 6 év alatt végig hüséges volt. (tudtommal) Csak az utóbbi évben bekerült a képbe egy 20éves kis csitri kolleganője, aki szemmel láthatólag rajong érte. Még az én jelenlétemben is pofátlanul hízeleg és vicceskedik neki, egyértelmüen kelleti magát. Nagyon bosszant ez a nőcske, és ezért odáig alacsonyodtam, hogy belenéztem a férjem telójába. Tudom, gáz dolog. Magam is elítélem, nyugodtan kövezzetek meg érte. Hónapokig csak munkáról csevegtek, heti egy-két mondatban, aztán ez volt az utolsó párbeszéd:
-Szia
Igazáből délelőtt akartam veled erről beszélni csak nagyon elfoglalt voltál és nem akartalak zavarni
Szóval lenne kedved valamikor inni valamit kettesben?
-Szia, a feleségem nem örülne neki.
-Amiről nem tud az nem fáj :P
-Bocsáss meg, nem voltam elég konkért és határozott: Nem.
Ez a csevegés már 2 hete történt, de én csak most olvastam, és férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka.
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor teper a kis luvnya a szemed láttára akkor a férjed hogyan reagál, mit mond neki. Vagy egyáltalán miért tartják a kapcsolatot. Nem lehetséges, hogy jót tesz a férfi egójának egy kicsit, jót szórakozik rajta? Vagy, hogy nem dicséred mint neki szüksége lenne rá?
Esetleg nem olyan a szex, kevés időt vagytok együtt programokat értve? Neked kéne tudni, hogy milyen a férjed. Hiányzik-e neki valami.
A fortyogás nem tesz jót és ha nekik nem nagyon van okuk tartani a kapcsolatot nem is kéne. Az egyelőre jó, hogy elutasította, de az már nem jó, hogy belőle nyer önbizalmat ha az a probléma. Képes lenne megcsalásra szerinted? Kéne neki 20 éves csitri?
Nekem már az is sok lenne, hogy személyes vonalon vannak, csetelhetnek.
A pasid lehet nem hülye es egy d.gas miatt nem akar a kapcsolatába bajokat.
Meg ilyen idiota miatt meg se érné neki a családi botrany.
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor teper a kis luvnya a szemed láttára akkor a férjed hogyan reagál, mit mond neki.
Hüvösen. Legalábbis a jelenlétemben úgy tesz, mintha nem venné a jeleket, és nem reagál rá. Belátom, hogy ez sokkal jobb, mintha viszonozná a nyálaskodást, de azárt jobban örülnék, ha elküldené az anyjába :D
Akkor ideje lenne megbízni a férjedben. Kezdheted azzal, hogy rendbe rakod az önbecsülésed.
Mert ha ne adj isten félrelép, elváltok szükséged lesz rá.
Egyébként kérdező csak azt lehet vinni aki vevő rá és a férjed hűtlen lenne hozzád hiába fognád a kis csajra. Akkor köztetek nem működik valami, vagy mégse jó férjet választottál magadnak. Tehát te bizonyos értelemben hunyó lennél.
Ne nézesd le magad a férjed miatt se!
Inkább magadba invesztálj elsősorban és csak aztán a házasságba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!