Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet, hogy ez egy megjátszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ez egy megjátszott beszélgetés volt?

Figyelt kérdés

Igazából nincs túl sok okom a féltékenykedésre, mert a férjem 6 év alatt végig hüséges volt. (tudtommal) Csak az utóbbi évben bekerült a képbe egy 20éves kis csitri kolleganője, aki szemmel láthatólag rajong érte. Még az én jelenlétemben is pofátlanul hízeleg és vicceskedik neki, egyértelmüen kelleti magát. Nagyon bosszant ez a nőcske, és ezért odáig alacsonyodtam, hogy belenéztem a férjem telójába. Tudom, gáz dolog. Magam is elítélem, nyugodtan kövezzetek meg érte. Hónapokig csak munkáról csevegtek, heti egy-két mondatban, aztán ez volt az utolsó párbeszéd:

-Szia

Igazáből délelőtt akartam veled erről beszélni csak nagyon elfoglalt voltál és nem akartalak zavarni

Szóval lenne kedved valamikor inni valamit kettesben?

-Szia, a feleségem nem örülne neki.

-Amiről nem tud az nem fáj :P

-Bocsáss meg, nem voltam elég konkért és határozott: Nem.

Ez a csevegés már 2 hete történt, de én csak most olvastam, és férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka.

jún. 21. 16:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ad neked okot bizalmatlanságra? Ez a lényeg! Ad vagy se?
jún. 21. 16:50
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Arra lennék kíváncsi, hogy amikor teper a kis luvnya a szemed láttára akkor a férjed hogyan reagál, mit mond neki. Vagy egyáltalán miért tartják a kapcsolatot. Nem lehetséges, hogy jót tesz a férfi egójának egy kicsit, jót szórakozik rajta? Vagy, hogy nem dicséred mint neki szüksége lenne rá?

Esetleg nem olyan a szex, kevés időt vagytok együtt programokat értve? Neked kéne tudni, hogy milyen a férjed. Hiányzik-e neki valami.

A fortyogás nem tesz jót és ha nekik nem nagyon van okuk tartani a kapcsolatot nem is kéne. Az egyelőre jó, hogy elutasította, de az már nem jó, hogy belőle nyer önbizalmat ha az a probléma. Képes lenne megcsalásra szerinted? Kéne neki 20 éves csitri?

jún. 21. 17:00
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Nekem már az is sok lenne, hogy személyes vonalon vannak, csetelhetnek.

A pasid lehet nem hülye es egy d.gas miatt nem akar a kapcsolatába bajokat.

Meg ilyen idiota miatt meg se érné neki a családi botrany.

jún. 21. 17:06
 14/29 anonim ***** válasza:
Beszélgetnek azóta?
jún. 21. 17:08
 15/29 A kérdező kommentje:

Arra lennék kíváncsi, hogy amikor teper a kis luvnya a szemed láttára akkor a férjed hogyan reagál, mit mond neki.

Hüvösen. Legalábbis a jelenlétemben úgy tesz, mintha nem venné a jeleket, és nem reagál rá. Belátom, hogy ez sokkal jobb, mintha viszonozná a nyálaskodást, de azárt jobban örülnék, ha elküldené az anyjába :D

jún. 21. 17:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetnek azóta?
jún. 21. 17:11
 17/29 A kérdező kommentje:
#16 Ez volt az utolsó csetelés, amit kiemeltem. Ez két hete történt, és azóta nem. Előtte sem személyes dolgoról cseteltek, hanem csak munkával kapcsolatos infók, utasítások. Például "holnap délben jön az ügyfél, addigra legyen kész az autó" stb. Ezek sem rendszeresen, hanem csak heti 1-2 alkalommal, néha pedig hetekig csend volt.
jún. 21. 17:20
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ideje lenne megbízni a férjedben. Kezdheted azzal, hogy rendbe rakod az önbecsülésed.

Mert ha ne adj isten félrelép, elváltok szükséged lesz rá.

Egyébként kérdező csak azt lehet vinni aki vevő rá és a férjed hűtlen lenne hozzád hiába fognád a kis csajra. Akkor köztetek nem működik valami, vagy mégse jó férjet választottál magadnak. Tehát te bizonyos értelemben hunyó lennél.

Ne nézesd le magad a férjed miatt se!

Inkább magadba invesztálj elsősorban és csak aztán a házasságba...

jún. 21. 17:27
 19/29 anonim ***** válasza:
95%
Orulj neki. 10bol 8 hazas ferfi mar ra ment volna..
jún. 21. 18:40
 20/29 anonim ***** válasza:
25%
Há, baszki, az olyan nő, mint a kérdező (és akik adják alá a lovat), tényleg egy Kolompár Romáriót vagy BMWs Alexet érdemelne maga mellé, aki orrba-szájba csalja. Akkor legalább volna valódi alapja a féltékenykedésre.
jún. 21. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!