Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?
Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.
Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.
Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.
Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.
Mit csináljak?
Bevalljam?
Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...
Nőként, feleségként mondom, ha tényleg csak egyszeri eset volt és tényleg bánod, nem kell elmondanod neki. Majd egyszer sok év múlva bevallhatod, de nem muszáj azonnal. De csak ha igazán nincs több ilyen. Ha viszont nem tudod megállni, akkor mondd el.
És akkor is mondd el, ha azt érzed korrektnek és tudod, hogy úgy fogja értelmezni a vallomásodat, ahogy az valóban van és nem kezd el utána mindenféle teoriákat gyártani. Normális, hogy rosszul esik neki, de ne gondoljon bele többet, mint ami történt veled és azzal a nővel.
41, tényleg...
Mennyivel jobb a drágám, egyszer megcsaltalak és 10 évig hazudtam, mint a megcsaltalak. 😂
Én azon a párton vagyok, akio szerint ne mondd el. Ami ott történt, az maradjon is már ott.
Én azzal tudnálak megvigaszntalni, hogy oké, hogy most bűntudatod van, de mennyire bántad volna azt, ha kihagyod ezt a lehetőséget?? Szerintem krvára jól esett neked az az este. Gondolj vissza rá jó kalandként, és ennyi. Nem tettél tönkre semmit se. Mehet mimden tovább.
felesleges balhét nyitsz ha elmondod.
Messze volt, se előzménye, se folytatása , jóléreztétek magatok, kb megittál egy kólát és kész.
Felesleges beszélni rola otthon.
Uhhh, mekkora sötétség.
Németben 3 nap (jól bírod, tuti ezért céges ügy) Litvánban néhány perc, egy menet(?). Oké, csajok megvannak. A történet melyik országban játszódik? "pubban"-ról egy kicsit szemléletesebb leírást légy oly jó, sok céltalan és hülyén hangzó "hát" hát" beszúrásával.
Legalább egy novellát tegyél közzé mazochistáknak az esetről.
Legközelebb fordítva, gyönyörű litvánban három nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!