Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségemet csúnyán szétcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.

Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.

Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.

Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.

Mit csináljak?

Bevalljam?

Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...

2023. júl. 9. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
88%

Én nőként tudni akarnám. Az biztos, hogy nem maradnék egy olyannal, aki unalomból képes volt megcsalni, de kisebb féreg lenne a szememben, ha legalább bevallaná, mintsem mondjuk évek múlva derülne ki vagy harmadik féltől tudnám meg.

Ha már ennyi eszed volt, legalább vállald a következményeket férfiként és ne hazudj annak a nőnek a szemébe, aki hajlandó volt veled egy életet felépíteni.

2023. júl. 9. 09:17
 32/66 anonim ***** válasza:
90%
Én is jobban örülnék, ha elmondanád, és nem szexelnénk tovább úgy, hogy közben te egy másik nőben voltál.
2023. júl. 9. 09:22
 33/66 anonim ***** válasza:
85%

Mondd el, és hagyd el, ha ő nem képes téged elengedni, hiszen már úgysem szereted, ha megcsaltad.

Ha elmondod, és nem képes elengedni, akkor csak magát emészti fel csendben. Vagy jobb esetben téged, de sehogy se lesz jó a kapcsolat.

De a legjobb forgatókönyv az lenne, ha elmondod, ő is bevall neked egy megcsalást, és éltek tovább "boldogan" nyílt kapcsolatban esetleg.

A lényeg, hogy el kéne mondani.

2023. júl. 9. 09:34
 34/66 anonim ***** válasza:
87%

"Megdugtál egy nőt, na és? Ettől most kevésbé szereted a feleségedet és a gyerekeidet (ha vannak)? Nem."

Szereti, mint szakácsot és házvezetőnőt, de nem tiszteli semennyire.

2023. júl. 9. 09:40
 35/66 anonim ***** válasza:
81%

"Mi a f...szom az a "Németben" és "eléggé unatkoztam mert hát házas vagyok"

Fordítok, 28...

Valami segédmunkás melóra kiment feketén a stílus és az értelmi szint alapján, és mivel három nap sok a farkának egyedül, hát keresett rá egy lyukat. Kb a nyolcvanas évek lyukacsos trikós színvonalát képzeld el :D

2023. júl. 9. 09:44
 36/66 anonim ***** válasza:
86%
35# Így már megvan. Aki például IFA billencs letekert ablakon folyó izzadsággal kiszólogat, fütyülget bringázó csajoknak
2023. júl. 9. 09:55
 37/66 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt a kérdést teljesen elhittem.
2023. júl. 9. 10:02
 38/66 anonim ***** válasza:
92%
Valld be mindenképp és valjatok is el, mert ebből újabb felrelepes lesz.
2023. júl. 9. 10:06
 39/66 anonim ***** válasza:
28%

Mondd el, azt mehetsz geomaxxolni Litvaniaba :)

39F incel

2023. júl. 9. 10:38
 40/66 anonim ***** válasza:
0%
Menj ki a Dunakorzóra miniszoknyában, sétálgass kicsit és engedd el ezt k..va témát.
2023. júl. 9. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!