Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket csaltak már meg. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket csaltak már meg. Hogy viseltétek? Mit éreztetek?

Figyelt kérdés
Hogy jöttetek rá, együtt maradtatok e utána? Ha igen akkor meg tudtál bocsátani neki?
jan. 10. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

A másik fél szenteskedő hazudozása arról, hogy ez nem történt meg, meg csak a szakítás kimondása után feküdt le azzal az emberrel ("mert ő tisztességes", "ő ilyet nem csinál") bántóbb, mint maga az esemény. Persze az is szar, de az a tény, hogy saját magát ilyen szépen kimosdatta és még az igazságra se méltatott... Na ez bántóbb!

(És mielőtt ilyen vádak jönnének - nem vagyok se elnyomó ember, se valami őrült nárcisztikus ember. Nem vagyok agresszív sem, a legerősebb emberi érzés, amit kiváltott volna az igazság az a szomorú zokogás lett volna, de az is inkább önsajnálat)

jan. 10. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Mintha eddig 1 buborekba eltem volna es kikerulok 1 mas vilagba. Es ne, tudom elhinni az uj valosagot. Levagyok dobbenve agyalok nonstop, magam is ,eg az exem is hibaztatom,vegul feladom beletorodok elengedem.aztan uj ember valik belolem, nem feltetlen jobb iranyba
jan. 10. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem küldött el véletlenül egy, a szeretőnek szánt üzenetet (balfék).

Amikor számonkértem, meg akarta magyarázni, hogy én vagyok a hülye, végül sírva könyörgött, hogy maradjak vele.

Nem tudom, melyik volt a szánalmasabb, de ezek után végképp leírta magát előttem.

jan. 10. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja és én vagyok a nő...

jan. 10. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ex vőlegényem volt. Már előtte is voltak gondjaink, addigra már kiszerettem belőle, csalódtam benne, szakítani akartam. Szóval kb egyáltalán nem zaklatott fel amikor bevallotta hogy volt egy egyèjszakás kalandja és nagyon sajnálja, bocsássak meg.

Ez az utolsó utáni szög volt a kapcsolatunk koporsójába. Inkább megkönnyebbültem, hogy jó döntés volt szakítani vele, hisz még erre is képes volt, sőt, másra is. Álmaimban sem gondoltam, hogy milyen szörnyeteggé változik, miután megmondtam neki, hogy végleg vége.

Eszembe sem jutna soha senkivel együtt maradni megcsalás után. Nem vagyok sem hülye, sem ennyire igénytelen.

jan. 10. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem volt fizikális megcsalás (vagy nem derült ki), de az exem egy héttel mielőtt szakított volna elkezdett beszélni a gyerekkel. Szakításkor azt mondta, hogy már nem szeret és nem kell neki senki ideig. Következő héten kaptam a fülest, hogy egy kávézóba nyalták egymást. Ezzel a húzással elérte, hogy megutáljam. Ez után következett 3-4 hónap kőkemény csajozás, a felejtés és az exem idegesítése miatt. Úgy csináltam, hogy tudjon mindenről, legjobb barátnőjével is tartottam a kapcsolatot (csak beszélgetés) és folyamatosan jött az információ, hogy mennyire kivan akadva, hogy így tultettem magam rajta, mert úgy tervezte, hogy visszasirja magát. Miután kiszórakoztam magam letöröltem mindenhonnan, hogy ne lássa mikor, kivel és mit csinálok.

27f

jan. 10. 23:53
 7/9 Noren1989 ***** válasza:

Voltak jelek. Többet beszélt az akkori pàrom egy kollegàjàról...

Mikor kvàzi kézenfogva rajtakaptam őket, nemigen volt maradàsom.

Viselni emelt fővel, erkölcsi győztesként.

jan. 11. 05:28
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 De szánalmas vagy! XD
jan. 11. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
6. Ez komoly? Mintha egy 14 éves hisztis kisgyerek sztoriját olvasnám, kb olyan szinten vagy 27 éves létedre. Fel kéne nőni, ignorálni az exet teljesen és emelt fővel továbblépni, nem óvodába lesüllyedni és ilyen kicsinyes, szánalmas módon viselkedni.
jan. 11. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!