Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan változik meg a szex ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változik meg a szex ha az egyik fél hűtlenkedik és félrelép mással?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokat szeretnék kérni, főleg ahol a férfi lépett félre. Kevesebb volt a szex? Visszautasított? Vagy inkább többször kezdeményezett? Szex közben kerülte a szemkontaktust?

Férfiak is írhatnak, ők hogyan álltak hozzá ehhez amikor volt már szeretőjük.

ma 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó de leginkább nullára esik ha normális a kapcsolat.
ma 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minimálisra csökkent.De abban sem volt köszönet.Mehettem nőgyógyászhoz mindig utána annyi bacit hazahozott.Aztán kiderült és elváltam tőle.
ma 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értem miért csinálnak az emberek ekkora ügyet ebből. Ez csak szex mással. Nem követ el a másik semmilyen bűnt
ma 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazán mély jó kapcsolatban nem a testiség a legfontosabb összetartóerő.
ma 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan tartok sugar daddyt a párom mellett. Semmi jele nincs ennek. Nem vagyok hülye, hogy lebuktassam magam :D
ma 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor minek a párod?
ma 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Megszűnik, jó esetben.
ma 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!