Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaláskor is áll, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaláskor is áll, hogy mindkét fél hibás, sosem csak a félrelépő fél?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 13:24
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
40: És nem tudtad volna lezárni a kapcsolatot és elhagyni, mielőtt félrekefélsz?
2023. máj. 23. 19:01
 42/50 anonim ***** válasza:
29%
Azer ez ennyire nem egyszeru csak ugy masfel evet lezarni. Mert azer szerettem meg. Csak hat vannak az embernek szexualis szuksegletei..A vegen amugy meg o dobott, aztan ra 1 honap mulva mar lett is pasia. Utana nem volt lelkiismeret furdalasom hogy felre kefeltem...
2023. máj. 23. 19:06
 43/50 A kérdező kommentje:

Értelek. Csak egy ötlet, esetleg kiverhetted volna, ha már annyira kell. :o)

Sajnálom, hogy végül elhagyott.

2023. máj. 23. 19:15
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
És mondjuk ha elutazol egy hónapra vagy kórházba kerülsz, akkor nem kell csodálkozni, ha a másik az szemedbe hazudik, mit csinált addig?
2023. máj. 23. 19:18
 45/50 anonim ***** válasza:
35%
43. Oh ne sajnald jobb ez igy. 44. Azer a korhazba kerules meg az elutazas kicsit mas. De amikor ott fekszunk egymas mellett szinte meztelen, az azer cinkes hogy ugy se. Ha o kerult volna korhazba vagy azer nem tudtunk volna egyutt lenni mer kozbejott valami, akkor nyilvan nem dugok felre. De ez a fejem faj hulyeseg hagyjuk mar.
2023. máj. 23. 19:22
 46/50 anonim ***** válasza:
39%
Szóval akkor mégsem azért csaltad meg, mert hiányzott a szex, hanem mert szerinted ő is hazudott neked és nem is fájt a feje?
2023. máj. 23. 19:45
 47/50 anonim ***** válasza:
29%
Mind2. Olyan nincs hogy valakinek 3 hetig faj a feje. Meg a szex is hianyzott
2023. máj. 23. 21:27
 48/50 anonim ***** válasza:
64%
Arra akarok rávilágítani, hogy most is azt hiszed, ez így oké volt ahelyett, hogy azt mondanád, hogy bizony te hibáztál akkor, amikor gyenge voltál és nem így kellett volna. Csak akkor fogsz tanulni belőle, fejlődni, ha vállalod a felelősséget kifogások helyett. Attól, hogy valami megérthető (és pláne átérezzük, amikor magunkat sajnáljuk), még lehet rossz döntés. Mert bármi megérthető egyébként, bárkivel lehet empatizálni, mert rossz volt a gyerekkora vagy mert az ő szemszögéből másik kezdte. Meg kellett volna beszélni, hogy mi baja van igazából, és ha meg nem megy, szakítani és hát a nadrágodban tartani addig és nem hazudozni. Ehelyett szeretted volna az egotuning szexet is és a barátnőd is megtartani és akkor ez tűnt a kényelmesebb útnak. Ezzel szemben a barátnőd döntése csak a fejfájásba menekülés volt valamiért, amit nem sikerült kiderítened, miért nem merte, tudta elmondani..., ezt nem tudjuk.
2023. máj. 23. 22:06
 49/50 anonim ***** válasza:
24%
De a barátnő is szólhatott volna, hogy gond van, érted. Nem pedig idáig húzni. Tudom, furcsa, de nekem sincs bűntudatom a megcsalás miatt. 😅 Tudom, hogy furi meg undi, de egyszerűen vannak olyan emberek, akik megérdemlik ezt a pofont. 🫠 Sokat tanultam én is az előző kapcsolatomból attól függetlenül, hogy nem érzek bűntudatot. A mostanit szerencsére sikerült EGYÜTT normálisan kormányozni.
2023. máj. 24. 08:41
 50/50 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem beszél, akkor "pofon vágod", mert megérdemli? Szerintem nincs ebben semmi jogos, ez ilyen bántalmazási logika, amikor ha a másik nem azt akarja, amit te, akkor "megneveled", mert nem tudod elfogadni, hogy ő nem a te részed, tulajdonod és a párkapcsolat nem a hatalomról kellene szóljon. Az oké, ha nem tetszik valami, szenvedsz mellette, mert pl. nem kommunikál, és hiába próbálod egyoldalúan javítani, akkor feladod és megszakítod vele a kapcsolatot. Nem kell értelmetlenül szenvedni senki mellett. De fájdalmat okozni, átverni, bosszút állni sosem oké. És az is jó kérdés, miért hallgat el egy ember melletted, az kinek a hibája és ki kezdte.
2023. máj. 24. 08:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!