Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaláskor is áll, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaláskor is áll, hogy mindkét fél hibás, sosem csak a félrelépő fél?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 13:24
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
99%

A megcsalásnak oka van. Ez az ok bármi lehet és teljesen legitim ha szakít/válik miatta valaki. Ha már nem tervezel a másikkal, akkor ez a helyes lépés, mindegy, pontosan mi az oka a döntésnek. Amíg pedig ez "nem lehetséges" köt az adott szó, hacsak nincs más megegyezés.

Tehát, mindegy mióta nem feküdt le a két fél egymással, ki mennyit takarít, bókot, mennyi pénzt hoz haza, mennyire sárkány, vagy fszkalap, a szabályok ugyanazok, tehát, alap kötelezettség a hűség. Megcsalni a másikat gyáva, gerinctelen húzás. Az pedig, hogy utána még ujjal mutogat is a csalfa, hogy dehát ez, meg az volt, az egyenesen undorító.

Én úgy gondolom, egy kapcsolat megromlása mindig két emberes. Ott mindenki sáros így, vagy úgy. A megcsalás viszont nem közös cselekvés, egy ember döntése és tette. A másiknak nincs beleszólása, elvégre tudomása sincs róla, se támogatni, se megakadályozni nem tudja, így bűnös se lehet benne.

2023. máj. 17. 00:31
 32/50 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki menni akar, akkor tehet bármit a megcsalt fél, úgyis menni fog. Ha vonzza az új p-na / jobban teszi a szépet egy másik férfi, úgyis lelép, ha olyan. Ez ellen sajnos nem lehet védekezni.
2023. máj. 17. 10:04
 33/50 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlenül! Vannak olyan emberek, akik képtelenek a hűtlenségre. Ezt lehet etikusan és etikátlanul csinálni.
2023. máj. 18. 09:09
 34/50 anonim ***** válasza:
70%
#30 és akkor ez felment a megcsalás alól? Ez ugyanaz, mint mikor oviban a gyerekek egymásra mutogatnak, hogy “ő kezdte”, ahelyett, hogy felvállalnák a saját hibásságukat. Sajnos ezt a képességet az emberek nagy része felnőtt korára sem sajátítja el, ovis szinten járnak ebben is.
2023. máj. 18. 09:28
 35/50 anonim ***** válasza:
41%
#34 nem azt mondtam, hogy kizárólag ez vagy az a hibás, hanem azt hogy mind a kettő fél. De abban a felvázolt esetben amit írtam. Nem mindenki úgy áll bele a megcsalásba, hogy "na most jól megcsalom"... Az egész egy folyamat vége. Amely folyamatban a másik fél is részt vesz. Ha sz.r a kapcsolat, akkor mindkettőnek rossz. Ergó ő sem tesz semmit azért, hogy boldog legyen és ehhez megtegye a szakításhoz, váláshoz szükséges lépéseket
2023. máj. 19. 23:36
 36/50 anonim ***** válasza:
31%
Én azt írtam az elején, hogy áll. Nálunk mind a hárman hibásak vagyunk... Az exem rendesen elhanyagolt (konkrétan nézhettem a hátát, miközben játszik, ha jelen volt mellettem, akkor őrjöngött, rongálta a környezetét és ivott) a haverja meg látványosan mászott rám előtte. Az exem is nem egyszer mondta, hogy látja rajta, hogy nagyon tetszem neki és ez őt nagyon zavarja. De sose szólt rá, ha megérintett vagy megölelt. Sőt, mondok jobbat: egyszer felkínálta mellettem a helyet a havernek, miközben aludtam. Úgy, hogy tudta az exem, hogy a havernak minden vágya az, hogy hozzám érjen, mellém kerüljön. Mivel jött, sose lett elküldve, idővel egymásba szerettünk, így félre léptem vele. Aztán szakítottunk az exszel, a haverral pedig 2 éve egy pár vagyunk.
2023. máj. 20. 10:15
 37/50 A kérdező kommentje:
"nézhettem a hátát, miközben játszik" - Jó, ez egy elb#szott kapcsolat, én nem ezekről beszélek, hanem amikor pl. a férj mindent megad a feleségnek, de neki más kell, izgatja az újdonság egy másik pasiban, ezért csalja meg. Ilyenkor a férfi abszolút nem hibás szerintem.
2023. máj. 20. 10:23
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 36-os történetben is gerinctelen dolog volt a megcsalás. Nem értem egy eleve halott kapcsolatból miért nem lehet az előtt kilépni, hogy másba lehetne kapaszkodni.

De, az ennyire elcseszett kapcsolat szerintem a ritkább. A gyakoribb a néma elhidegülés.

2023. máj. 20. 11:23
 39/50 anonim ***** válasza:
35%
36-os vagyok és valóban nem szép sztori. De jó példa arra, hogy nem csak egy féle szituáció van, amiből az ember félre lép.
2023. máj. 21. 07:26
 40/50 anonim ***** válasza:
32%
Egy komolyabb kapcsolatom volt ami 2 evig tartott. 1 evig jol mukodott szex rendszeres,nem volt gond. Aztan ra fel evre elkezdett kotekedni a baratnom minden aprosagon. Nem laktunk egyutt o szuleinel lakott fiatalok voltunk meg. Akkor en voltam 23 o pedig 21. Hirtelen azon kaptam magam hogy eltelik egy het nincs szex mert faradt, eltelik meg egy het most a feje faj, eltelik meg egy het a hasa gorcsol. Aztan rakerdeztem hogy oszinten mondja mar el mi az oka mert nem kellenek a hulye kifogasok. Beszelni nem lehetett vele rola rendesen. Aztan egy buliba kapora jott egy idegen csaj es nyaron buli utan szexeltem vele. Megcsaltam a baratnomet. En ugy gondolom hogy ha valakinek 1 honapig faj a feje az ne csodalkozzon rajta ha megcsaljak. De ahogy az elottem levok irjak minden eset mas.
2023. máj. 23. 18:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!