Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?
Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.
Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.
Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.
Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm
49N
Én tudom mit érzel...
Hasonlon átmentem...Ha a halott ferjemhez járkálna a volt szeretője,engem is zavarna...
Akkor is,ha már véget ért köztetek minden előtte..bonyolult dolog ez.
66-os
Ki is derült ténylegesen, hogy szeretők voltak, vagy csak sejtetted?
A férjem születésnapján este kimentem a temetőbe és találtam a síron egy kicsi angyalfigurát. Egyből tudtam, hogy a nő rakhatta oda mert előző nap este voltunk kint a rokonokkal, akkor még nem volt ott. Gyerekek is messze vannak jelenleg.
Egyszerűen tudom, hogy ő rakta oda, de természetesen egy ujjal nem nyúltam hozzá. Nem tudom van-e túlvilág, de eszembe jutott, hogy lehet odaátról nézte a férjem ahogy odatette. Nem vagyok spirituális, ez is csak átsuhant egy pillanatra az agyamon.
68
Azt gondolom, csak kaland, csak szex (ha volt is valami). De az, hogy a nő kijár a sírhoz gyakran és megviseltnek látszik, arra utal, hogy szorosabb kötelék volt. Érzelmekkel. Ezt valamiért nehezebb volt megemésztenem. De túljutottam valahogy rajta, nem akarok bántani senkit. Ezt az angyalfigurásat is azért írtam le, mert annyian szóltatok hozzá a kérdéshez.
69
Köszönöm szépen a válaszod, és az előzőeket. Tényleg segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!