Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Halott férjem sírjához kijárká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?

Figyelt kérdés

Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.

Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.

Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.

Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm

49N

2023. máj. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
100%
#60 örültem ennek az ésszerű vitának! Ritka ez a gyakorin! Szép napot! Az előtted válaszolgató!
2023. máj. 12. 13:36
 62/76 A kérdező kommentje:
Én is szeretném megköszönni a sok választ, még ha nem is értett egyet mindenki mindenkivel. Elgondolkodtató válaszokat írtatok, és úgy érzem segítettetek. Kicsit alább hagyott bennem a harag és a szégyen (mert igen, erre is rámutattatok, hogy számít hogy mit gondol a falu).
2023. máj. 12. 16:58
 63/76 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
Szia kerdezo, egy dolgot mondanek meg: engedd el a szegyenerzetedet! Elj ugy, ahogyan jo neked es ne torodj a falu szajaval!Ne feledd: kikozositeni, megszolni csak azt lehet, ski hagyja magat. Minden jot neked!
2023. máj. 12. 22:55
 64/76 anonim válasza:
71%
Ez borzaszto, nagyon sajnalom ami veletek tortent! :( En sajnos a szereto vagyok 2,5 eve. Ha tortenne vele valami, abba bele is halnek. Hagyd szegeny not gyaszolni, valoszinu a poklok poklat eli most at. Ha par honap mulva meg mindig nyomaszt a dolog, esetleg megprobalhatsz beszelni vele, bar nem tudom mennyire lenne jo feltepni a sebeket.
2023. máj. 22. 13:54
 65/76 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom mit érzel...

Hasonlon átmentem...Ha a halott ferjemhez járkálna a volt szeretője,engem is zavarna...

Akkor is,ha már véget ért köztetek minden előtte..bonyolult dolog ez.

2023. jún. 3. 10:17
 66/76 A kérdező kommentje:

66-os

Ki is derült ténylegesen, hogy szeretők voltak, vagy csak sejtetted?

A férjem születésnapján este kimentem a temetőbe és találtam a síron egy kicsi angyalfigurát. Egyből tudtam, hogy a nő rakhatta oda mert előző nap este voltunk kint a rokonokkal, akkor még nem volt ott. Gyerekek is messze vannak jelenleg.

Egyszerűen tudom, hogy ő rakta oda, de természetesen egy ujjal nem nyúltam hozzá. Nem tudom van-e túlvilág, de eszembe jutott, hogy lehet odaátról nézte a férjem ahogy odatette. Nem vagyok spirituális, ez is csak átsuhant egy pillanatra az agyamon.

2023. jún. 7. 13:41
 67/76 Appassionato2022 ***** válasza:
23%
#65: Te miert vagy ilyen agressziv? Csal a parod es itt akarsz torleszteni? Es nem akarom bantani az ozvegyet, de az azwrt elgondolkodtato, hogy felesegkent a viszony sokkal kevesbe zavarta, mint ozvegykent...
2023. jún. 7. 13:58
 68/76 A kérdező kommentje:

68

Azt gondolom, csak kaland, csak szex (ha volt is valami). De az, hogy a nő kijár a sírhoz gyakran és megviseltnek látszik, arra utal, hogy szorosabb kötelék volt. Érzelmekkel. Ezt valamiért nehezebb volt megemésztenem. De túljutottam valahogy rajta, nem akarok bántani senkit. Ezt az angyalfigurásat is azért írtam le, mert annyian szóltatok hozzá a kérdéshez.

2023. jún. 7. 15:00
 69/76 Appassionato2022 ***** válasza:
85%
#69: Igen, biztos, hogy szoros, érzelmi alapú kapcsolat volt.És értem, hogy nehéz volt ezt elfogadnod kvázi 'visszamenőleg' és örülök, hogy valamilyen szinten sikerült. Nem is a Te viselkedésednek szólt a 68-as kommentem ( a Te hozzáállásod tiszteletre méltó, hagyod, hogy gyászoljon ő is a maga módján és gyászolsz Te is a magad módján- talán értve azt is, hogy nem volt szent a férjed, da ha ketten is szerettétek, akkor EMBER volt)hanem a 65-höz. Nehezen viselem az ilyen ész nélkül fröcskölődő, erőszakos, mocskos szájú libákat.Ő adott esetben képes lenne a sír mellett megtépni a másik nőt.:( Nyugalmat és minden jót neked!
2023. jún. 7. 15:30
 70/76 A kérdező kommentje:

69

Köszönöm szépen a válaszod, és az előzőeket. Tényleg segítettek.

2023. jún. 7. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!