Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Halott férjem sírjához kijárká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?

Figyelt kérdés

Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.

Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.

Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.

Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm

49N

2023. máj. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
100%
28-as: Én személy szerint nem bírom a bizonytalanságot, teljesen kikészít. Nem a temetőben rendeznék jelenetet, de megkeresném ezt a nőt és normális hangnemben elmondanám neki, hogy bánt, hogy lehet volt köztük valami és zavar, hogy nem tudom az igazat. Megkérnén, hogy mondja el mi volt, hogy lezárhassam végre magamban.
2023. máj. 8. 09:21
 32/76 anonim ***** válasza:
40%
Persze lehet úgy kiosztanám utána, hog a temető közelébe nem lenne képe jönni.😀
2023. máj. 8. 09:22
 33/76 A kérdező kommentje:

Igen, természetesen sértve éreztem magam. Nem rejtegette sose a férjem a telefonját (bár le volt zárva biztonsági kóddal mindig), és rendszeresen írtak egymásnak és telefonon is hosszasan beszélgettek néha. És természetesen bent a munkahelyen is ki tudja mennyi időt töltöttek egymással.

Amikor számonkértem a férjem, tiltakozott azzal miszerint csak sokat beszélgetnek, és csak jól esik neki a törődés és odafigyelés amit kap ettől a nőtől. Azért nem foglalkoztam ezzel akkor jobban mert a férjem elmondta, hogy a nő a munkája miatt egy ideig távol lesz és úgysem tudnak találkozni. Úgy gondoltam a távolság majd eloltja ezt köztük. Az utazás után két hónappal halt meg a férjem. Később a nő visszatért, a temetésen már itt volt.

Mint írtam, nem olyan volt már házasságunk mint az elején, nem akartunk válni a gyerekek, a ház stb. miatt, megszoktuk ezt az életet. Továbbra is úgy gondolom az érzelmi megcsalás is megcsalás, a kezdődő érzelmeket pedig el kell nyomni, nem pedig még többet beszélgetni és lelkizni egymással.

2023. máj. 8. 10:22
 34/76 anonim ***** válasza:
91%
Ha elviekben már nem is kötődtetek egymáshoz, akkor miért bosszant? Ellentmondásos kicsit.
2023. máj. 8. 11:12
 35/76 anonim ***** válasza:
75%

Hú, de gáz, amikor valaki azt hiszi, hogy neki minden jár, csak mert egy ház miatt nagy kegyesen hajlandó együtt maradni a férjével/feleségével.

Akkor kivel kellett volna beszélgetnie? A háztulajdonos nagyságos asszonnyal?

Te csak birtokolni akartad a férjed, a nő meg valószínűleg szerette. Óriási különbség.

2023. máj. 8. 11:58
 36/76 anonim ***** válasza:
89%
A 33# nekem úgy tűnik, hogy kicsinyes vagy, és ez nem tesz jót neked. Próbálj nagyvonalúbb lenni. Te sem vagy tökéletes, ő sem volt az.
2023. máj. 8. 12:05
 37/76 anonim ***** válasza:
86%
El nem tudok képzelni ennél alpáribb dolgot...
2023. máj. 8. 14:22
 38/76 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
Abban biztal, hohy a tavolsag majd eloltja kozottuk ezt a tuzet. Szerintem bizz ebben tovabbra is, hiszen a mostani a leheto legnagyobb tavolsag. Szoval pont ugy kezeld mint eddig, ne vedf komolyan most se!
2023. máj. 8. 15:19
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

Na azert ne kelljen mar a kerdezonek boldogsagaban ugralnia, hogy a ferjenek ovlt egy szeretoje, es legalabb megkapta, ami hianyzott neki xdd

Viszont cserebe meg neked nincs jogod eluldozni a szeretot. De az fix, hogy en a helyedben nem mennek ki a kedves ferjhez.

2023. máj. 8. 17:20
 40/76 anonim ***** válasza:
78%

Azt irod mar csak a ház meg a gyerekek tartottak össze. Akkor ez mar nem is volt igazi hazasság, már olyanok lehetettek mint a lakotarsak. Vagyis akkor ez nem is igazan megcsalás. Vagy talan mert kényszerből együtt maradtok, a masik nem lehet boldog? Ha jol ertem ez a nő törődött vele, szerette.

De már minden mindegy. Halottra nem haragszunk, es arra sem, aki szerette őt.

2023. máj. 8. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!