Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Halott férjem sírjához kijárká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?

Figyelt kérdés

Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.

Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.

Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.

Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm

49N

2023. máj. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

39

Örülök, hogy legalább valaki érti mi a problémám... Jó, hogy nem azt írjátok, hogy menjek oda és köszönjem meg neki, hogy egymásba szerettek!

2023. máj. 9. 10:36
 42/76 anonim ***** válasza:
86%

#41! Azt senki nem írta. Elég, ha nem játszod itt a szuperhőst, mert nem vagy az.

Papíron volt egy férjed, ezzel jár az a kötelezettség, hogy neked kell eltemettetni, ha meghal. Ezt teljesítetted.

Annak a nőnek nem volt ilyen kötelezettsége. Viszont akár barát/lelkitárs/szerető, tökmindegy, joga van kimenni hozzá a temetőbe.

Mivel nem váltál el, az is megtörténhetett volna, hogy még életében látják az ismerősök a nővel és arról sutyorognak a hátad mögött. Ez ilyen. Neked a ház fontosabb volt, mint hogy esetleg kibeszél a falu a hátad mögött. Akkor most is tartsd magad ehhez, örülj a háznak és sz@rd le, hogy mások mit beszélnek.

2023. máj. 9. 11:10
 43/76 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
Mondd kérdező, tulajdonképpen mi zavar ebben a dologban leginkább? Az, hogy volt szeretője? Vagy a bizonytalanság, hogy nem tudod 100%-ra, hogy volt-e szeretője? Vagy az, hogy a sírhoz kijár a nő? Vagy az, hogy az ismerősök látják a nőt a sírnál? Mert úgy tűnik, hogy most sokkal inkább irritál a dolog, mint életében. Ennek mi az oka? Miért nem tudod elengedni anélkül, hogy választ kapnál a kérdésekre? És miért nem tudod elfogadni a tényt, hogy tök mindegy, miért, de a vörös kijár a sírhoz?
2023. máj. 9. 15:49
 44/76 anonim ***** válasza:
26%
Menjen csak ki a szeretője a sírhoz, én biztos hogy nem mennék. Köpedelem az ilyen ember..
2023. máj. 9. 19:32
 45/76 anonim ***** válasza:
0%
#44 te vagy a köpedelem te riherongy
2023. máj. 9. 19:35
 46/76 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy ja. Ha élne a fickó, akkor egy utolsó szemétláda lenne a "lotyójával" együtt a kommentelők szerint. Így viszont "szegény szerelmesek"
2023. máj. 9. 22:51
 47/76 anonim ***** válasza:
83%

#46! Szerintem nem lenne. Én nem szoktam lotyózni a szeretőt, ha szabad ember. Nem fogadott hűséget senkinek, azzal dug, akivel akar. A házasságban meg a feleség is benne volt. Tudott a nőről, de inkább elfogadta, minthogy lemondjon a házról. Akkor miről beszélünk? Igen, a férj szemét, HA félrelépett, de a felesége meg jóváhagyta. Nem volt kötelező. Ha érzelmileg tartozom valakihez, akkor nem tűröm, hogy mással legyen, ha mással akar lenni, akkor elválok. Ha pedig csak papíron van házasságom, akkor nem követelek olyan jogokat, mintha érzelmen alapuló házasság lenne.

Arról nem beszélve, hogy egyelőre nem tudjuk, hogy szexuális kapcsolat volt-e köztük, de azt igen, hogy érzelmi volt. Miért szűnne meg a férj halálával? Ha életében szerette, akkor nyilván most is kimegy hozzá. Te nem mész ki azokhoz, akiket szeretsz? Fél év telt el könyörgöm, nem fél évszázad!

2023. máj. 9. 23:03
 48/76 A kérdező kommentje:

Elgondolkoztam a válaszaitok alapján. Leginkább valóban a bizonytalanság zavar, hogy nem tudom pontosan mi történt. Mert ha nem feküdtek is le, nyilvánvaló számomra is, hogy lelkileg közel álltak egymáshoz. És ezt a pletykák alapján mások is sejtik (vagy sejtették), és a vörös kijárkálása oda még inkább megerősíti.

Lehet egyszer megkérdezem tőle, mi az igazság, de egyelőre annyiban hagyom.

2023. máj. 10. 15:19
 49/76 Appassionato2022 ***** válasza:
82%
OK, azt mondod, hogy a bizonytalanság zavar. De a 48-as válaszod arról árulkodik, hogy szégyelled is mások előtt. ("És ezt a pletykák alapján mások is sejtik (vagy sejtették), és a vörös kijárkálása oda még inkább megerősíti.") Nos, ha tényleg szégyelled-zavar, akkor légy nagyon óvatos, mert ebben a szituban az fog kettőtök közül rosszabbul járni( falu szája) aki szégyellősebb. Mert ha felbőszíted a vöröset és ő elkezd pletykálni, akkor nem fogod tudni megcáfolni, hiszen 1 :1 ellen... És ő nem nagyon szégyellős, hiszen nem járna ki különben. Szóval szerintem célszerű lenne ezt végleg 'annyiban hagynod'. Kezdj új életet, ismerkedj és ne kavard a kakit visszamenőleg!
2023. máj. 10. 16:46
 50/76 anonim ***** válasza:
100%

#49 ha udvariasan, nyugodtan megkérdezi a nőt akkor mégis mivel bőszítené fel?

Szerintem lenne benne annyi empátia, hogy ilyen helyzetben elmondaná az igazat. Persze csak akkor ha látja, hogy a feleség nem akarja pl. megtépni...

2023. máj. 10. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!