Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Halott férjem sírjához kijárká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?

Figyelt kérdés

Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.

Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.

Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.

Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm

49N

2023. máj. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
89%
Én megértelek, Kérdező. Szar lehet, hogy ezzel hagyott itt téged. Hogy nem tudod az igazságot és tőle már nem is fogod tudni. Hogy nem áll eléd bocsánatot kérni, helyette egyedül kell rendbe raknod magadban ezt. Ez még élővel is fáj, nemhogy holttal. Nekem sem tetszene, de békén hagynám a nőt. Az a sír nem a tiéd.
2023. máj. 7. 19:44
 22/76 A kérdező kommentje:
19: Ez az, hogy az ismerősöm azt látta, hogy lesöprögette a sírt, amit talált gazt kihúzgálta körben. Szóval úgy tett mint akinek teljesen természetes hogy odament. Ezen háborodtam fel. Ezután álldogált ott aztán elment.
2023. máj. 7. 19:47
 23/76 anonim ***** válasza:
58%
Azt a sírt pedig szerintem ő fizette nem a szerető.
2023. máj. 7. 19:47
 24/76 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem zavarna, hadd menjen.
2023. máj. 7. 19:52
 25/76 anonim ***** válasza:
11%

Nyilván te azon is felháborodtál,amikor a férjednek csörgött a telefonja és az a nő hívta vagy küldött neki üzenetet.Sértve érezted magad,amikor rádöbbentél,hogy nem te vagy már a párja,csak szeretnél az lenni.

Ezúttal viszont félre kellene rakni az egódat,nem gondolod?...

2023. máj. 7. 19:52
 26/76 anonim ***** válasza:
100%

Itt szerintem az sokkal furább, ha te mész ki. Ezek szerint tudtad, hogy a férjed többet érzett iránta. Ha a nő kijárkál és rendbe teszi a sírt, akkor valószínűleg kölcsönösség is volt. Saját bevallásod szerint is hiányozhatott valami a férjednek testileg-lelkileg. Akkor mit adtál neki te? Mert ebből úgy tűnik semmit, azon kívül, hogy papíron házasok voltatok.

Most is az a legnagyobb problémád, hogy mit fognak szólni mások. Na, látod, ez a nőt egyáltalán nem érdekli, mert a szíve után megy és leszarja, hogy mások mit szólnak hozzá. Te meg csak a "kötelezőt" teljesíted, hogy másoknak megfeleljél.

Jogilag meg nincs beleszólásod. Ha nem tesz kárt a sírban, akkor megy, amikor akar.

2023. máj. 7. 22:18
 27/76 anonim ***** válasza:
100%

Kilesném mikor megy a temetőbe. Aztán utánamennék, és tök nyugodtan leszólítanám. Minden idegesség nélkül. Elmondaná mi volt, miért. Kiderülne az igazság, megkönnyebülnél. Aztán elengedném az egészet.

Aztán persze mondani könnyű...

2023. máj. 7. 22:55
 28/76 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem a férjed miatt! Nem zavarnám el, bármennyire is zavarna. Bármi is volt vagy nem volt köztük, ismerte őt és joga van gyászolni. A sérelmeidet is próbáld eltemetni a férjed után, ezen pedig csak idő segíthet. Kitartást!
2023. máj. 7. 23:22
 29/76 anonim ***** válasza:
4%
Az érzelmi megcsalás márpedig nem létezik. Nincs ilyen fogalom
2023. máj. 8. 05:39
 30/76 anonim ***** válasza:
100%

Szegény... :((

Nincs mit cselekedned. Gondolom nem vár tőled megértést, így nem tudsz segíteni a lelkén, csak hagyhatod, hogy egyedül nézzen szembe a szerelme halálával.

2023. máj. 8. 07:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!