Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?
Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.
Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.
Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.
Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm
49N
Nyilván te azon is felháborodtál,amikor a férjednek csörgött a telefonja és az a nő hívta vagy küldött neki üzenetet.Sértve érezted magad,amikor rádöbbentél,hogy nem te vagy már a párja,csak szeretnél az lenni.
Ezúttal viszont félre kellene rakni az egódat,nem gondolod?...
Itt szerintem az sokkal furább, ha te mész ki. Ezek szerint tudtad, hogy a férjed többet érzett iránta. Ha a nő kijárkál és rendbe teszi a sírt, akkor valószínűleg kölcsönösség is volt. Saját bevallásod szerint is hiányozhatott valami a férjednek testileg-lelkileg. Akkor mit adtál neki te? Mert ebből úgy tűnik semmit, azon kívül, hogy papíron házasok voltatok.
Most is az a legnagyobb problémád, hogy mit fognak szólni mások. Na, látod, ez a nőt egyáltalán nem érdekli, mert a szíve után megy és leszarja, hogy mások mit szólnak hozzá. Te meg csak a "kötelezőt" teljesíted, hogy másoknak megfeleljél.
Jogilag meg nincs beleszólásod. Ha nem tesz kárt a sírban, akkor megy, amikor akar.
Kilesném mikor megy a temetőbe. Aztán utánamennék, és tök nyugodtan leszólítanám. Minden idegesség nélkül. Elmondaná mi volt, miért. Kiderülne az igazság, megkönnyebülnél. Aztán elengedném az egészet.
Aztán persze mondani könnyű...
Szegény... :((
Nincs mit cselekedned. Gondolom nem vár tőled megértést, így nem tudsz segíteni a lelkén, csak hagyhatod, hogy egyedül nézzen szembe a szerelme halálával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!