Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Halott férjem sírjához kijárká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?

Figyelt kérdés

Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.

Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.

Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.

Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm

49N

2023. máj. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt is megèltem, hogy itt a gyakorin a szeretőt támogatják, és a felesèget hordják le :D
2023. máj. 10. 20:32
 52/76 Appassionato2022 ***** válasza:
85%
#50: Gondolj bele, mit erezhet most a szereto? Szerettek egymast, velhetoen o a ferfival akart volna elni... O elveszitette,a feleseg meg jon a kerdeseivel, hogy megnyugodjon a lelke. A szereto lelke mitol fog megnyugodni? Vagy o is kerdezzen, hpgy miert ert tobbet a haz, mint a kettojuk(harmojuk) boldogsaga? A szereto siman erezheti ugy, hogy az o boldogsaganak az akadalya a feleseg volt. Eleg lehet a legkisebb dolog, ami megpiszkalja ezt a latszolagos nyugalmat. En biztosan hallgatnek es magamban rendeznem el, mert a ferjjel kellett volna ezt kibeszelni anno, es nem most a szeretovel.
2023. máj. 11. 08:28
 53/76 anonim ***** válasza:
100%
Engem megcsaltak, egy évit tagadták. Minden reggel bizonytalanságban keltem fel, majd megőrjített, hogy nem tudom az igazat. Egy nap felkerestem a nőt és megtudtam. Abban a pillanatban eltűnt a lelkemből minden ami nyomasztott. Más kibukott volna, de én felszabadultam. A vörös nem biztos, hogy nem szégyenlős, lehet inkább visszaél a jóhiszeműséggel, hiszen miért ne járhatna ki egy baráthoz vagy kollégához a temetőbe? Lehet tényleg csak ennyiről van szó. (Bár szerintem nem.) Én tuti megkérdezném, hogy mi volt köztük, de nekem ilyen a személyiségem. Felemésztene, ha sosem tudnám meg. Inkább ezt dolgoznám be, mint azt, hogy mit szól a falu.
2023. máj. 11. 08:39
 54/76 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
#53: Értem, amit írsz. Személyiség kérdése... Amíg él a férj, megbeszélem vele. Ha tagad , de én nem hiszek neki és bizonytalan vagyok: akkor ennek a kapcsolatnak már úgy is vége, tök mindegy, mit mond a szerető. És ha vége a kapcsolatnak, akkor lépek. Ha meghalt a férj:elfogadom, hogy hibás voltam én is, mert partner voltam a hallgatásban, a probléma elhallgatásában és ez most visszaütött. Nem érdekelne, hogy fizikailag megcsalt-e, hiszen a kérdező maga kimondta a kérdésben, hogy érzelmileg eltávolodtak. Hát akkor nem mindegy, hogy volt-e szerető? Most egy feladat van, újrakezdeni az életet, új keretek között, okosabban, önmagam érzéseit, tényleges vágyait a központba helyezni. ( mert nyilván a kérdező se a házra vágyott igazán...) De ha igen, akkor meg sikeres volt a taktika, megkapta... Más kérdés: Te elváltál? Sikerült újra kezdened a megcsalás lélekölő ténye után? Sikerült levonni a tanulságokat és beépítened az új életedbe?
2023. máj. 11. 10:04
 55/76 anonim ***** válasza:
91%

#52 meg kell tanulni elengedni dolgokat, jól írod. De hogy van az, hogy a feleség folytsa el magában a szerető lelkivilága viszont legyen békénhagyva?

Lehet a szeretőnek is megkönnyebbülés lenne tisztázni a dolgokat. Ha most felkavaró is, hosszútávon könnyebb lenne a lelkének. Az elfolytás nem jó, az elengedést viszont meg kell tanulni. A kettő nem ugyanaz.

2023. máj. 11. 19:23
 56/76 Appassionato2022 ***** válasza:
85%
#55: felre ertettel.Nem azt mondom, hogy a feleseg vigyazzon a szereto lelkere, hanem azt, hogy ne birizgalja az oroszlan bajszat. Mrrt ilyen szituban a szereto mindig elonyben van, ki tud yan dolgokat fecsehni ami piszok kinos lehet a felesegnek. Szpval szerintem ezt nem kellene megkockaztatni, mert nem nyer semmit. Mindenki tudja, hogy viszonyuk volt, a feleseg is. Hat akkor mit nyerne azzal, ha a voros ki is mondana?
2023. máj. 11. 19:48
 57/76 anonim ***** válasza:
100%

54-es: Irigylem azt, akinek ilyen a felfogása, mint neked. Jókat írsz szerintem, csak egyszerűen én nekem akkor sem mindegy, hogy volt-e szerető vagy nem. Én pl, ha megnézek egy jó filmet és a befejezése nyitott kérdés marad, akkor napokig nyomaszt. Sőt! SPOILER: A viharsziget a mai napig idegesít.

A kérdéseidre válaszolva: még nem voltunk házasok akkor, nem adtam semmilyen okot a megcsalásra, leszámítva egy kis túlsúlyt, amit együtt szedtünk fel (majd a szerető után adtunk le). Megbocsátottam neki, mert azt éreztem szeret, hozzámentem, szültem neki egy gyereket. Akkor meglepődtem a megcsaláson, most viszont nem lepődnék meg, ha megcsalna. Kicsi a gyerek még viszonylag és minden időm, energiám rámegy. A férjem háttérbeszorult. Egy időben, amikor újszülött volt a kicsi lelkiismeret furdalásom volt emiatt, de a férjem ahelyett, hogy beszélt volna az érzéseiről minden háztartásbeli hiányosságért elkezdett piszkálni (így fejezte ki szerintem a sértettségét), így teljesen ellökött magától. Már nem igazán piszkál, de lélekben van mit helyrehozni, mert úgy érzem falat húztam magam köré és valahogy sokszor le sem akarom bontani.

Én egyébként az özvegy-szerető beszélgetést nem látom ennyire fekete-fehéren. Ha a szerető olyan lenne szerintem már rég bekavart volna, akár a férjet manipulálva. Én lehet rosszul, de hiszem azt, hogy ebből a beszélgetésből nem feltétlenül sülne ki rossz, de a természetüktől függ. Én akkor a szeretőnek úgy adtam le nyitásnak az érzéseimet, mint egy nőtársamnak, nem a riválisomnak, nem támadtam őt. Hagytam, hogy beleérezze magát a helyzetembe és szépen megnyílt, megtudtam mindent amit akartam (a férjem mondjuk neki a létezésem is letagadta... na ezt gusztustalanabbnak tartottam, mint egy sima botlást). Ha a szeretővel ember módjára, nem szemrehányóan beszélnek és emberszámba veszik (még ha nehéz is), akkor valójában ő fogja a lehető legkellemetlenebbül érezni magát és szerintem tuti nem fog támadni, sőt inkább tisztelni fogja a feleséget, hogy emelt fővel, higgadtan kezelte a helyzetet. Nyilván nem kell puszipajtársnak lenni attól.

2023. máj. 11. 22:49
 58/76 anonim ***** válasza:
100%
#56 de még most sem értem, hogy mi vinné rá a szeretőt, hogy fecsegni pletykálni kezdjen? Ha eddig nem tette azt, amikor még élt a szerelme (a foglalt férj), akkor miért most csinálná ezt mikor már úgys tudja visszahozni? Én nem látom emögött értelmet. Persze az embereket sosem lehet megérteni ez igaz
2023. máj. 11. 23:09
 59/76 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
#57: Sajnalom, hpgy most nem rgedzen kerek a vilagod, de ugy gondolom, a gyerek miatt megeri. Es ahogyan o no, lesz enrrgia a kapcsolatra is. Sok sikert es kitartast hozza!
2023. máj. 12. 07:11
 60/76 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
#58: Ha tenyleg komoly szerelem volt, de a ferj nem akart valni, akkor a no elfogadta a szabalyokat es hallgatott a ferfi erdekeit, erveit elfogadva. Ez egy wros korlat lehetett. Most, hogy elveszitette, megszunt ez a korlat, barmi tortenhet es annak az ellenkezoje is... De lehet, hogy en tul racionalis vagyok. De drukkolok mindket nonek, hogy minel elobb legyenek ezen tul. Szep nspot neked!
2023. máj. 12. 07:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!