Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?
Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.
Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.
Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.
Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm
49N
Komolyan nem értelek...
Állítólag szeretted a férjedet.
Akkor miért nem fogadod el,hogy ő másba volt szerelmes és az a valaki most is szereti őt?...
Még halála után is csal.
Jarkalhatna a szeretője akkor a sírkövet is ápolni karbantartani meg felújitani ha kell. Vagy csak állni tud tenni meg semmit az imádottért? Adnék kapát a kezébe ha annyira szerelmes.
Valóban nincs bizonyíték arra, hogy több történt de a férjem viselkedése az utóbbi időkben arra mutatott, hogy érzelmek alakultak ki (és gyanítom, kölcsönösen) és az érzelmi megcsalást is megcsalásnak tartom. Ráadásul kis városban élünk, elkezdtek pletykálni az emberek és az ismerősök rám is furcsán kezdtek nézni. Ha mások is meglátják ezt a nőt ott, csak még megalapozottabb az egész.
De ha a többségnek itt ez a véleménye akkor lenyelem és nem csinálok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!