Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halott férjem sírjához kijárkál a szeretője. Ti mit tennétek, elzavarnátok?
Igazából mindig tagadta a férjem, hogy lett volna bármi több közöttük, mint barátság de én nem hittem el. Túl sok gyanús jel volt, szerintem a férjem többet kezdett érezni iránta, mint barátság. Az a nő ráadásul sokkal fiatalabb, mint ő.
Fél éve hunyt el hirtelen a férjem. Egy ismerősömmel beszélgettem és ő említette, hogy kint volt a temetőben és látott egy fiatal vörös hajú nőt ott a sírnál, virágot vitt majd ott álldogált egy darabig. A leírás alapján egyből tudtam, ki az.
Szívem szerint ha rajtakapnám ott így, elzavarnám, nincs keresnivalója ott. Egy barátnőm viszont ellenezte ezt az ötletemet. Tény, hogy már nem olyan volt a házasságunk mint a legelején, lehet, hogy hiányzott a férjemnek valami lelkileg-testileg, de ezt akkor is felháborítónak tartom.
Szeretném, ha válaszokat kapnék ki hogyan cselekedne a helyemben. Köszönöm
49N
Szóval igazából nem is biztos, hogy szeretők voltak.
Mégis mit akarsz tenni? Semmit nem tudsz...az megy ki a sirhoz, aki akar.
Én is kimegyek egy régi barátom sírjához néha (nagyon szerettem, mint ember, de semmi több nem volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!