Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után hiszti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után hiszti az óvszer miatt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A párom néhány hónapja félrelépett egy másik pasival. Természetesen vége lett, de aztán csak visszakönyörögte magát. A gyerekek miatt igyekszem fenntartani a kapcsolatot, de iszonyat nehéz.

A szex is működik úgy ahogy, a megcsalás előtt brutal jó szexuális életünk volt. Miután újrakezdtük a magam részéről ragaszkodtam hozzá, hogy csak óvszerrel legyünk együtt. Tegnap aztán rákérdezett, hogy mi lenne, ha újra anélkül szexelnénk, mert milyen jó volt úgy régen. Nem mentem bele, teljesen kiakadt miatta, sírt, hisztizett, hogy ő nem beteg, nem k...a. Mondanom sem kell, hogy semmi se történt persze.

Szerintetek? Jogosan akadt ki?

2023. ápr. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
94%

#59:

Leírtam az #54-es válaszomban, hogy szexel akar visszaszerezni, mert rájött, hogy egy "botlás" miatt a lakhatását és az eddigi anyagi kényelmét elveszítheti. Így inkább addig teper és addig csábítgat szexre ameddig el nem éri a célját.

Neki az nem biztosíték, hogy megengeded hogy ott lakjon.

Mert mi van ha megismerkedsz egy másik nővel (akivel szexelni is tudsz) és őt meg kirakod, így neki oda a megszokott lakhatása.

Ő szexel akarja magát bebiztosítani, hogy nem menj más nőkhöz, ne kezdj más nőkkel ismerkedni. Ez valójában csak a birtoklásról szól, meg a megszokott életkörülményeinek a bebiztosításáról. Rájött, hogy mennyit veszíthet, ha te elfordulsz tőle érzelmileg, és esetleg nyitsz egy másik nő felé.

Részedről meg gyávaság mindent a gyerekekre fogni, hogy miattuk kell nektek egy fedél alatt élni. Te is csak a könnyebbnek vélt utat választod, hogy ne kelljen neked se kimozdulnod a megszokott komfortzónádból, ne kelljen változtatnod semmiben a megszokott életkörülményeiden.

Inkább játszod te is ezt a se veled se nélküled játékot.

De garantálom hogy amikor már nem bírod ki szex nélkül, akkor beadod a derekadat, és lefekszel vele (ha addig nem lenne új nőd).

Gerincesebb lenne egyszer és mindenkorra eldönteni, hogy megbocsájtasz e és akkor rendesen együtt lesztek, vagy szakítsatok/váljatok el, legyen lerendezve a gyerektartás, láthatás stb. Ezt sok pár normálisan le tudja zongorázni, és élik tovább az életüket külön-külön, de boldogan.

2023. ápr. 21. 09:52
 62/71 anonim ***** válasza:
20%
Ha elválsz lesz kivel szexelned? Kètgyerekes, elvált fèrfi ki a fenènek kell? Max. egy ugyanilyen nőnek, akinek a gyerekei veletek fognak èlni.
2023. ápr. 21. 17:35
 63/71 anonim ***** válasza:
17%
Óhh 20as. Neked ennyi jött át a sztoriból?
2023. ápr. 21. 19:35
 64/71 anonim ***** válasza:
96%
Félre qur és még ezen ő haborodik fel? 99% vissza sem fogadta volna, joggal. Kutyából nem lesz szalonna. Üdv egy feleség
2023. ápr. 21. 21:08
 65/71 A kérdező kommentje:

Kedves #62-es válaszoló!

Igen, lesz kivel, vagyis lenne. Na csak a szex miatt nem tartom magam ebben a kapcsolatban, mondjuk azóta már úgy tűnik megoldódott.

Kedves #64-es válaszoló!

Köszönöm szavaid, ez megerősíti az én gondolataimat.

Kedves #59-es válaszoló!

Nem lesz megbocsátás, felesleges. Mindössze szeretném megérteni, miért csinálja ezt, miért így gondolkodik, ennyi már csak magam miatt is fontos.

Friss fejlemény:

megoldódott, elköltözött a szüleihez, a gyerekek maradnak, mondta, hogy nem tart igényt rájuk, max heti 2-3 óra láthatás. Vagyonra sem tart igényt, sem asszonytartásra. Azt mondta, most fogta fel, hogy részemről nem csak dac volt, hanem tényleg nem akartam már semmit tőle. Így eldöntötte, hogy költözik. Sajnálja hogy megbántott, de tényleg nem volt más, csak a bakancslista miatt. Természetesen ha újra akarom kezdeni, nyitott rá.

Sokkal nagyobb cirkuszra számítottam, ahhoz képest nagyon korrekt, kivéve, hogy nem tart igényt a gyerekekre. Az nagyon szomorú...

2023. ápr. 22. 20:09
 66/71 anonim ***** válasza:
88%
Nem sokkal szomorubb, mint amikor egy apa nem tart rajuk igenyt. Igazabol normalizalni kene, hogy szakitas, valas eseten az anya is lemondhasson roluk nyugodtan, ha ugy latja jonak.
2023. ápr. 22. 20:15
 67/71 anonim ***** válasza:
81%
Egy megcsaló féreg többnyire nem tart igényt a gyerekekre, vagy ha igen, nem jogosan. Szóval szerintem annyira nem meglepő. Szomorúnak mondjuk tényleg szomorú. Jobb lesz így neked, a korodbeli férfiak nagyon is kapósak, ha jól tartják magukat. Sok sikert a továbbiakban!
2023. ápr. 22. 20:15
 68/71 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit túltoltad a kamusztorit így a végére. Kár mert tök jò volt. Legközelebb okosabban.
2023. ápr. 22. 20:27
 69/71 A kérdező kommentje:

Kedves #68-as!

Bárcsak ne lenne igaz 🙏 Senkinek sem kívánok ilyen szituációt.

Szép estét!

2023. ápr. 22. 21:45
 70/71 anonim ***** válasza:
80%

Én szorítottam neked. És íhy gondolom, az egyetlen értelmes magyarázat a viselkedésére, h szerette vna semmissé tenni a dolgot úgy, h újra magához édesget az ő tárházában szereplő eszközökkel(pina), miközben úgy tesz, mintha semmi n történt volna. Semmikép n szeretett vna elmenni, hiszen nagy perspektíva a szülőkhöz menni x évesen egy házasságbol azért, mert kiderúlt h félrebasztunk. És nem is akár hogy. Mert szép megfogalmazás a bakancslista. De ezen, ha már férjnél vagyok , nem lehet egy másik ffi fasza. Hogy csak azért kellett neki más fasza a szájába meg lyukába gumi nélkúl, h megnyugodjon a kis lelke. És még ezzel védekezne h fehát vsak a bakancslista miatt. Mincs ilyen lista, vágyaink vannak. BOCSÁMAT h ezt mondom az exedre, egy 20Ft-ot nem érő olcsó qrva. Erőt kívánok neked feldolgozni ezt a fájdalmas csalódást, sok idö kell hozzá. De eljöm a nap, amikor már csak életed egy fordulópontjaként fogsz rá emlékezni.

Kitartást.😀

2023. ápr. 22. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!