Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hiszti az óvszer miatt. Mit gondoltok?
A párom néhány hónapja félrelépett egy másik pasival. Természetesen vége lett, de aztán csak visszakönyörögte magát. A gyerekek miatt igyekszem fenntartani a kapcsolatot, de iszonyat nehéz.
A szex is működik úgy ahogy, a megcsalás előtt brutal jó szexuális életünk volt. Miután újrakezdtük a magam részéről ragaszkodtam hozzá, hogy csak óvszerrel legyünk együtt. Tegnap aztán rákérdezett, hogy mi lenne, ha újra anélkül szexelnénk, mert milyen jó volt úgy régen. Nem mentem bele, teljesen kiakadt miatta, sírt, hisztizett, hogy ő nem beteg, nem k...a. Mondanom sem kell, hogy semmi se történt persze.
Szerintetek? Jogosan akadt ki?
Hihetetlenül veszélyesek a nők, komolyan mondom életveszélyesek, a legnagyobb fegyverük a sírás, és rettentően jól megtudják játszani magukat. Mindezt úgy, hogy téged hoznak ki, vagyis a férfit hozzák ki köcsögnek.
Nem tudom, hogy jelenleg melyik szakaszban vagytok, de szerintem még van vaj a füle mögött, szóval használd a gumit.
Engem is megcsalt a barátnőm, nem kellemes, de hála istennek nálunk nincsenek gyerekek, lakás, hitel...de próbálok megbocsátani neki. De nem nagyon megy, mert döntés volt a kezében, donthetett volna akkor és ott, de ő inkább fél éven keresztül csalt....na mindegy....
#32, hozzám már visszaköltözött, igazából a legnagyobb baj a bizalom hiánya talán.
Nem tudom meddig csalt, igazából nem érdekel, elveszett az érdeklődésem irányába. Ha a gyerekeknél nem látnám, hogy boldogabbak mint amikor külön voltunk, akkor kiraknám a francba. Már írt üzenetet a munkahelyéről, hogy gondoljam át, amit tegnap tettem, mert neki nagyon rosszul esett és ma valami szuper fehérneműt akar megmutatni 😒 Felhívtam és elmondtam neki, hogy amúgy nekem nincs szükségem vele szexre, szóval nyugodtan mehet akivel akar, gumi nélkül és ott biztosan nagy sikere lesz a fehérneműnek is. Na erre már nem kaptam választ... Ha nem jön haza, vagy csak sokára, akkor legalább tudom hogy merre volt 😀
#32-es vagyok.
Nálam is a bizalom hiánya a legrosszabb, egyszerűen nem tudok hinni a szavainak, az írásának, semminek ami tőle származik.
Bár a te esetedben lehet érdemes lenne a család miatt bevállalni a bűnbak szerepét.
Én így tettem, még az elején nagy volt a düh bennem, hogy miért tette, aztán ahogy átbeszéltük a dolgokat tény és való volt, hogy voltak érzelmi dolgok amiket nem kapott meg tőlem, elhanyagoltam, (persze ez nem ok a megcsalásra), testileg sem nyújtottam neki azt, amit szeretett volna, alábbhagyott a szex nálunk, ugye bedarált a munka, a "közös otthonunk" stb...
És azt vettem észre, hogy beismerem, hogy hibáztam, nem helyeztem előtérbe a párom, inkább más "felesleges" dolgok jelentettek nekem többet nála.
Na, ez 1-2 hétig benne van a fejemben, hogy bűnbakot csinálok magamból, aztán jön a kijozanodas, hogy "baszki, mi a fszt csinálok?".
Egy próbát megérne a családért, de, hogy ér e annyit, hogy ebbe te menj tönkre....hmm......nem hiszem :(
Kedves #32-es sorstárs!
Nem leszek bűnbak, a megcsalás egy döntés, nem jön csak úgy véletlen.
Ki lett elemezve, megbeszéltük, hogy igazából itt nem is miattam történt, hanem neki volt "bakancslistás" a középiskolai osztálytársa, most összejött. Nekem itt azt kellett mondanom, hogy oké oké, akkor ez itt ennyi volt.
Amikor vége lett, visszaköltözött a szüleihez, a gyerekeket nem is akarta vinni.
Aztán pár nap múlva már keresett, hogy jobb lenne együtt. Elhajtottam, de amikor a gyerekek azt mondták, hogy azért szomorúak, mert már nem vagyunk család, akkor az apai szív győzött és akkor visszafogadtam, feltételekkel. Lehet hogy nem kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!