Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után hiszti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után hiszti az óvszer miatt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A párom néhány hónapja félrelépett egy másik pasival. Természetesen vége lett, de aztán csak visszakönyörögte magát. A gyerekek miatt igyekszem fenntartani a kapcsolatot, de iszonyat nehéz.

A szex is működik úgy ahogy, a megcsalás előtt brutal jó szexuális életünk volt. Miután újrakezdtük a magam részéről ragaszkodtam hozzá, hogy csak óvszerrel legyünk együtt. Tegnap aztán rákérdezett, hogy mi lenne, ha újra anélkül szexelnénk, mert milyen jó volt úgy régen. Nem mentem bele, teljesen kiakadt miatta, sírt, hisztizett, hogy ő nem beteg, nem k...a. Mondanom sem kell, hogy semmi se történt persze.

Szerintetek? Jogosan akadt ki?

2023. ápr. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%
De miért vagy vele?
2023. ápr. 19. 16:57
 22/71 anonim ***** válasza:
100%
Eleve össze sem jöttem volna vele újra. A gyerekekre fogni butaság. Nekik sem tesz jót ez a se veled se nélküled kapcsolat.
2023. ápr. 19. 17:09
 23/71 anonim ***** válasza:
84%

Max. neked lehetett a félrekúrás előtt brutálisan jó a szex. Neki annyira mégsem.

A gyerekek miatt felesleges erőltetni azt, ami meghalt már. Viselje a tettének a következményeit. Ideje felnőni.

Félrebszó pasit meg nem igazán lehet rendes család apának nevezni. Aki ilyet tesz, az sehogysem lesz rendes és megbízható sem, ahogy a gyerekeid anyja sem.

A gumival meg kitörölheted a hátsód. Alig ér valamit.

Jusson eszedbe, hogy a szájával mást szopott(akiről szintén nem lehet tudni, hogy előtte hol volt), a pinájában meg más farka volt. És ezt a pinát nyalogatod. Erre mit ér a gumi? 🤷‍♀️Semmit.

2023. ápr. 19. 17:20
 24/71 anonim ***** válasza:
100%
Nekem óvszerrel nem lenne gusztusom. Ha ezen múlik a kapcsolat én nem erőltetném.
2023. ápr. 19. 17:21
 25/71 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem jol csinálod:)
2023. ápr. 19. 17:50
 26/71 anonim ***** válasza:
88%
Vissza se engedtem volna.
2023. ápr. 19. 17:56
 27/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Óvszer nélkül nem akarok vele lenni, ezt mondtam is neki.

Miért vagyok vele együtt? Tényleg azért, mert a gyerekeknek hiányzott, ők azóta sokkal boldogabbak, úgyhogy nekem csak ez számít.

Nem volt jó neki velem előtte? Hmm, másképp vettem észre, de lehet. Sportos, korrekt, normális férfi vagyok, odafigyelek a külsőmre, igyekszem nagyon, mindig is így volt ez. Bár sosoem éltem kicsapongó életet, nem vagyok az a klasszikus "rosszfiú", Viszont ha neki nem volt jó akkor, most miért szinte mindig ő kezdeményezésére van szex? Én max havonta egyszer kezdeményezem. Ha nem volt neki jó, akkor elvileg nem is kezdeményezne, nem?

2023. ápr. 19. 17:57
 28/71 anonim ***** válasza:
95%

"Ha nem volt neki jó, akkor elvileg nem is kezdeményezne, nem?"

Édes kis naiva. 🤭Így akar megtartani a továbbiakban. Nem akar jelenleg új farkat keresni, vagy éppen nincsen kilátásban. Azt hiszi erre van szükséged, a sok szexre, hogy ne bszd ki a pcsába megint.

2023. ápr. 19. 18:02
 29/71 anonim ***** válasza:
23%
Ha annyira jo volt azelőtt, miért ment félre? Nehéz ezt feldolgozni, van akinek sikerül. Tanácsot n adhatok, nem tudom mit erzel iranta, es h meg tudsz-e meg bízni benne. Idő kell hozza, és a gumi nem is feltétlen a betegség miatt kell részedről. Ez is egy büntetés most neki. Es jogos. Erezze át és vezekeljen. De főleg ne hisztizzen. Örüljön h dugod. Varjon és bízzon a jószerencséjében. Én veled vagyok, bár ffi és nem nő.
2023. ápr. 19. 18:18
 30/71 A kérdező kommentje:

Egy volt osztálytársával ment félre, akivel középiskolában nagyon odavoltak egymásért, és ez "sajnos megtörtént". Állítólag. Igazából nem érdekel.

Ha szexre lenne szükségem vele, akkor nyilván többször kezdeményeznék, de nem. Mással kezdeményeznék, de még így sem tartanám korrektnek, ha félrelépnék!

2023. ápr. 19. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!