Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is csak "női hiszti" ugye? Ennyire nincs humorérzéke?
Na szóval ugye ma van bolondok napja, gondoltam megviccelem a barátnőm. Ő tudja, hogy nagyon hűséges típus vagyok és hogy sosem csalnám meg. Szóval gondoltam, hogy ez jó lesz mert úgy is levágja hogy csak vicc. Tehát elhitettem vele, hogy megcsaltam a legjobb barátnőjével (akivel ezt megbeszéltem telón, aztán facen csináltunk egy fake beszélgetést ami arra utal, hogy megcsaltam bnőm). Elsőre nem hitte el, de miután megmutattam neki a beszélgetést már akkor benyelte és nagyon elkezdett sírni és szakítani akart. Ekkor megmondtam neki, hogy csak vicceltem és nem igaz, de nem hitte el és továbbra is hajtogatta, hogy szakítani akar... Nem tudtam mit csinálni szóval leordítottam, hogy jólvan akkor szakítsunk, ha ennyire egy humorérzék 0, hisztis p*csa. Azt mondtam neki, hogy ha tényleg azt hiszi hogy megcsaltam, akkor meg is teszem, és hát végül pár órája tényleg megtettem az exemmel. Így jár aki nem tud egy viccet fogadni...
Nincs igazam? Szerintem senkinek sem kéne egy ilyen lány.
Hát, már nem azért...szerintem fordított helyzetben te sem egy jó viccnek fognád fel.
Van humorérzékünk, de ez nem humoros szerintem.
szerintem nagyon nem vicces
ilyen pasi se kéne senkinek
remélem ez a kérdés csak vicc
de ha mégsem, akkor elmondanám, hogy ez egyáltalán nem volt vicces
#2. Igen, elég jó a humorérzékem, sokszor megvicceltem már ilyen kisebb dolgokkal amiken nevetett, bár akkor is volt, hogy néha megsértődött. Nade ezen egyáltalán nem értem, hogy hogy lehet így kiakadni.
Fordított helyzetben én alapból nem hittem volna el, ha meg mégis, utána elhittem volna, hogy csak vicc. Biztos nem kezdtem el volna rinyálni mint valami kis fürdősqrva akinek letört a körme..
Igen, jobb is, hogy szétmentünk mert szerintem egy ilyen csajt senki se viselne el, full fap*na - minden értelemben. Amúgyis már dobni akartam mert eléggé untam, hogy ilyen. Legalább most tényleg megmutatkozott, hogy milyen is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!